Endava isi extinde gama de servicii prin achizitia altor companii

Luni, 20 August 2012, ora 12:59
1469 citiri
Endava isi extinde gama de servicii prin achizitia altor companii

Endava, una dintre principalele companii de servicii IT prezente in Romania, a achizitionat firma britanica Testing4Finance Limited, specializata in servicii de testare software pentru institutii financiare.

Aceasta achizitie va permite companiei Endava sa ofere un numar mai mare de servicii de testare software in totalul afacerilor companiei.

Recent, compania Endava a achizitionat o companie IT din Bucuresti si a extins activitatea biroului din Capitala, intentionand sa ajunga la 1.600 de angajati la nivel de grup, in urmatorii doi ani.

Cu rate anuale de crestere de 25%, Endava a avut o evolutie constanta in ultimii ani, atingand un venit anual de 34 milioane de euro.

Endava, companie privata de servicii IT infiintata in anul 2000, are, la ora actuala, aproape 1.000 de angajati. Compania are opt sedii deschise in Marea Britanie, Statele Unite, Romania si Republica Moldova.

In Romania, Endava detine centre de dezvoltare la Cluj-Napoca, Iasi si Bucuresti, unde muncesc circa 600 de angajati.

Endava livreaza solutii de business si servicii informatice in special pentru organizatii mari din domeniile servicii financiare, telecomunicatii, media, sport&entertainment si servicii profesionale.

In 2011, Endava a inregistrat o cifra de afaceri de 9,2 milioane euro, in crestere cu circa 60% comparativ cu anul anterior.

Endava: Cifra de afaceri cu 60% mai mare in 2011

Endava recruteaza 65 de persoane la Cluj-Napoca

Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
Când va avea loc evenimentul Samsung Unpacked și ce dispozitive vor fi prezentate
Când va avea loc evenimentul Samsung Unpacked și ce dispozitive vor fi prezentate
Samsung plănuiește să organizeze evenimentul său emblematic, Unpacked, pe data de 10 iulie 2024, în Paris, potrivit mai multor surse. Alegerea Parisului ca gazdă pentru acest eveniment nu...
#Endava investitii, #Endava achizitii companii, #Endava extindere servicii, #Endava Testing4Finance Limited, #Endava centre dezvoltare , #Companii IT