Rezultate record pentru eMAG ProfitShare in 2011

Vineri, 11 Mai 2012, ora 18:30
2404 citiri
Rezultate record pentru eMAG ProfitShare in 2011

Reteaua de afiliere eMAG ProfitShare, prin intermediul careia oricine poate vinde produse din stocul eMAG, a inregistrat anul trecut o cota de 75% din piata, reusind sa obtina vanzari record.

Reteaua eMAG ProfitShare a ajuns anul trecut la peste 10.000 de site-uri active si a generat vanzari in valoare de 38,68 milioane de lei (peste 9 milioane de euro) fara TVA, de 2,5 ori mai mari decat in 2010, potrivit reprezentantilor companiei.

Vanzarile eMAG ProfitShare din 2011 inseamna 6,2% din totalul cifrei de afaceri a eMAG, tot pentru anul trecut, care a fost de 145 de milioane de euro.

Daca aceasta rata se pastreaza si in 2012 si daca eMAG.ro isi va atinge obiectivul de vanzari de 180 de milioane de euro, reteaua ProfitShare va genera in 2012 vanzari de 11,16 milioane de euro.

In 2010 reteaua de marketing afiliat eMAG ProfitShare aduna 8.690 de site-uri.

Comisioanele platite afiliatilor au fost in valoare de 1,17 milioane de lei fara TVA, de 2,54 de ori mai mari decat in 2010.

Potrivit reprezentantilor companiei, uneltele care au generat cele mai multe comisioane au fost link-urile, insa widget-urile dinamice, prin intermediul carora se afiseaza anumite produse din oferta eMAG, au avut o conversie aproape dubla (1,2%).

"Prin metoda de plata strict a rezultatelor directe si imediate in vanzari profitabile, piata de marketing afiliat a inregistrat o crestere spectaculoasa in 2011, in ciuda recesiunii economice si a contractarii pietei de publicitate", spun oficialii eMAG.ro.

Potrivit acestora, piata de marketing afiliat a inregistrat o crestere de 250% in 2011.

eMAG are o cota de piata de 70% in piata online de electronice si IT, potrivit companiei.

Cele mai bine vandute produse au fost tabletele, smartphone-urile, laptopurile si Smart TV, pe aceste segmente estimandu-se o crestere accelerata si in 2012.

eMAG face parte, alaturi de Network One Distribution si Flanco, din grupul de firme controlat de omul de afaceri Iulian Stanciu.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#vanzari eMAG ProfitShare 2011, #vanzari eMAG 2012, #marketing afiliat eMAG vanzari , #Companii IT