Scop Computers a inregistrat o cifra de afaceri de peste 70 milioane euro in 2006

Miercuri, 14 Februarie 2007, ora 09:09
952 citiri

Compania IT SCOP Computers a incheiat anul 2006 cu o cifra de afaceri de peste 70 milioane euro, in crestere cu 30 la suta fata de anul 2005, au informat reprezentantii companiei, marti, intr-o conferinta de presa.

SCOP este prezenta in trei sectoare de afaceri, respectiv distributie IT, sisteme de procesare a documentelor si aplicatii software si business. Distributia IT a avut, in 2006, cea mai importanta pondere, de aproximativ 85 la suta din cifra de afaceri a companiei. Cel mai dinamic segment a fost cel al notebook-urilor, SCOP ocupand in anul trecut pozitia de lider in distributie cu o cota de peste 30 la suta din piata totala.

Un alt segment cu o dinamica ridicata a fost cel multimedia - video-proiectoare si aparate foto-video - inregistrand o crestere cu 75 la suta a numarului de unitati vandute.

Incepand cu anul 2007, SCOP are o noua structura fiind formata din trei companii distincte, prezente in trei sectoare de afaceri, fiecare dintre acestea concentrandu-se asupra unor misiuni, parteneri si clientii specifici. Astfel grupul are in componenta sa urmatoarele companii: SCOP Computers - distributie IT, CHARA Software - solutii software de bussines si DOCENTRIS - solutii de procesare si management al documentelor.

Pentru anul 2007 compania isi propune o crestere a cifrei de afaceri cu circa 25-30 la suta si dezvoltarea gamei de produse si servicii pentru a raspunde cat mai bine necesitati clientilor.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...