Un nou smartphone intra pe piata: X1 Soul. Vezi aici pretul. VIDEO

Joi, 31 Octombrie 2013, ora 16:30
6710 citiri
Un nou smartphone intra pe piata: X1 Soul. Vezi aici pretul. VIDEO
X1 este primul smartphone Allvie single SIM

Dupa ce obisnuise piata cu telefoane dual SIM, Allview, important producator roman de terminale mobile, a lansat un nou varf de gama, X1 Soul, care este primul "single SIM" din portofoliul sau.

"X1 Soul este realizat cu tehnologii de top precum: LTPS, Full Lamination, White Magic si CABC in cazul display-ului JDI Full HD sau tehnologia BSI pentru camerele Omnivision de 13, respectiv 5 MP," a declarat Alin Niscov, Sales Manager Allview.

Specificatii tehnice

Noul model are design unibody

Primul smartphone single SIM al celor de la Allviw are design unibody, procesor Quad Core de 1,5 GHz, 2 GB memorie RAM, 32 GB memorie Flash, display japonez JDI Full HD, camere foto de 13, respectiv 5 MP.

Modelul are procesor quad-core

De asemenea, este primul smartphone Allview dotat cu functia Air Gesture, care permite interactiunea utilizatorilor cu telefonul fara sa-l atinga. Noul device are un ecran de 5 inchi protejat de Gorilla Glass 3, o gosime de 7,9 mm si ruleaza sistemul de operare Android 4.2. Jelly Bean.

"Lansam astazi noul varf de gama, un telefon ultraperformant, cu dotari de top. Cu X1 Soul satisfacem cele mai pretentioase gusturi in materie de tehnologie si design, oferind utilizatorilor un device ingenios, inovativ si inteligent, care ii va inspira. Acesta este primul single SIM din portofoliul nostru", a spus Lucian Peticila, General Manager Allview.

Telefonul dispune de doua camere foto, cea principala model OV12830 de 13 MP si cea secundara model OV 5648, de 5 MP.

Ce poate face camera terminalului

Terminalul are o serie de accesorii

Pe langa functiile standard precum filmare Full HD, fotografiere panoramica si smile detection, camera device-ului dispune de o serie de functii inteligente precum picture clear, fotografiere hands free, continuous shooting (99 de fotografii in 21 de secunde), 12 efecte beauty si best picture.

Datorita tehnologiilor display-ului JDI, aplicatiei inteligente de economizor baterie si nu in ultimul rand, a bateriei SDI, creste performanta energetica cu pana la 30%.

Noul smartphone este compatibil cu tehnologia Miracast care permite transferul imaginii si al sunetului de pe device pe orice televizor cu port HDMI prin intermediul adaptorului wireles display Smart2View.

X1 Soul poate fi achizitionat din magazinele partenere la pretul de 1599 lei.

Care sunt concuretii X1 Soul

In functie de pret, unul dintre principalele caracteristici luate in calcul mai ales de romani pentru cumpararea unui smartphone, printre competitori se numara terminalele Samsung Galaxy S4 Mini, Galaxy S3, Huawei Ascend P6, Mobil Google Nexus 4 si Apple iPhone 4S 8 GB, care este, insa, mai scump.

Din punct de vedere al puterii de procesoarelor, acestea, cu exceptia 4S, care are dual core, celelalte au procesor quad core. Acestora li se adauga si modelele LG Optimus Me si Nokia Asha 306.

Compania brasoveana a anuntat in vara acestui an ca are ca obiectiv vanzarea peste 100.000 de smartphone-uri si 100.000 de tablete. In primele sapte luni ale anului, Allview vanduse peste 60.000 de smartphone-uri.

Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România a raportat în a doua parte a anului trecut un preț la energie electrică pentru uz casnic de 19,1 euro la 100 kWh, între ultimele cinci cele mai reduse din UE. Pe de altă parte,...
#smartphone Allview, #single SIM, #pret telefon, #smartphone Android , #Companii IT