Cauti job? Topul companiilor care angajeaza in strainatate

Luni, 12 Martie 2012, ora 08:15
4317 citiri
Cauti job? Topul companiilor care angajeaza in strainatate

Iti cauti un job in strainatate si ai calificarea necesara pentru a lucra in unele din cele mai mari companii din lume?

Business24 a facut o selectie de joburi de pe portalurile Tjobs si MyJobs. Iata cinci dintre cele mai mari companii din lume care si-au deschis portile pentru noi angajati.

Orange angajeaza in Franta

Orange, unul din cei mai importanti operatori de telefonie mobila de pe piata mondiala, cauta studenti pentru joburi in Franta.

Grupul recruteaza in prezent forta de munca pentru 400 de joburi in Franta, cu contracte de munca pe termen nelimitat, insa exista si posibilitatea de a incheia contracte pe perioade fixe.

Majoritatea ofertelor anuntate de companie sunt destinate studentilor. Cele mai multe oferte de munca vin din domeniile comert/vanzari si IT(hardware/software). Orange nu ofera insa detalii despre pachetele salariale oferite.

Orange este unul din cei mai importanti jucatori pe piata mondiala, avand peste 172.000 de angajati si o retea care acopera 35 de tari.

Cea mai mare parte din acesti angajati sunt in Franta, unde pentru Orange lucreaza peste 105.000 de persoane.

Carrefour are locuri de munca in Turcia

Compania s-a extins si in Turcia, unde momentan, face angajari pentru 32 de locuri de munca. Ofertele de munca se adreseaza in general domeniilor comert / vanzari, restaurant / catering si resurse Umane / psihologie.

Joburile la Carrefour Turcia se adreseaza atat candidatilor cu studii superioare, cat celor care nu au decat studii liceale. Nici experienta de munca nu este ceruta pentru fiecare post, iar angajatorul nu face de regula limitari in ceea ce priveste varsta.

Joburile sunt raspandite in mai multe orase din Turcia, insa puteti gasi mai multe detalii pe pagina de internet a Carrefour Turcia.

Grupul francez Carrefour este al doilea cel mai mare lant de supermagazine din lume, avand peste 1.400 de magazine deschise in intreaga lume.

In Romania, Carrefour opereaza 47 de supermarketuri, 25 de hipermarketuri si trei magazine de proximitate.

McDonald's angajeaza in Germania

Daca esti in cautare de job in strainatate, poti trimite CV-ul in limba romana si germana catre McDonald's. Compania recruteaza casieri in Konstanz, localitate situata in sudul Germaniei, pe malul lacului Boden, aproape de granita cu Elvetia si la aproximativ 30 de minute de Austria.

In prezentarea ofertei de pe site-ul MyJob, compania isi arata sprijinul pentru rezolvarea tuturor actelor legate de munca cat si de gasirea celor mai bune conditii de cazare.

Programul de lucru este de cinci/sase zile pe saptamana, iar cerinta obligatorie este atat cunoasterea limbii germane la nivel conversational, cat si a limbii engleze la nivel mediu. Contractul de munca va fi incheiat pe termen lung, iar salariul de pornire este 900-1100 de euro net.

Bavaria Film face angajari in Germania

Una din cele mai mari companii din industria media europeana, cu peste 90 de ani experienata, face angajari la studiourile de filmare din Germania. Compania cauta asistent de productie, asistent de manager, inginer electrician si un specialist in impozitele prevazute de legislatia Germaniei.

Potrivit anuntului postat pe Tjobs.ro, primul post nu necesita studii superioare sau experienta in munca, insa pentru celelate trei e nevoie de calificare in domeniu si experienta de doi ani.

Bavaria Film iti va oferi si stagii de ucenicie in cadrul companiei in mai multe domenii de activitate. Informatii detaliate le gasiti pe pagina de internet Bavaria Film, la sectiunea Cariere. (http://www.bavaria-film.de/index.php?id=jobs)

Intel

Una din cele mai mari companii de IT din lume, Intel, este in cautarea unor candidati cu studii superioare in domeniul IT, insa exista locuri de munca si pentru studenti. Majoritatea joburilor oferite sunt cu norma intreaga, insa angajatorul nu precizeaza salariul.

Pe pagina de cariere Intel poti gasi mai multe detalii cu privire la cerintele pentru fiecare job, calificarea necesara si orasul in care se afla compania.

Compania Intel a anuntat ca este dispusa sa angajeze peste 200 de persoane in Israel, dorind sa-si dezvolte activitatea in acea zona.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Un apartament din Cluj, scos la închiriat în categoria ”lux”, este promovat de proprietari în ciuda unor aspecte ce denotă neglijență crasă. O agenție a postat un anunț cu un...
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
#joburi Orange, #joburi Carrefour, #joburi strainatate, #oferte locuri munca Orange, #locuri munca strainatate , #Companii recrutare