Participa la Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane!

Marti, 22 Ianuarie 2013, ora 16:12
2108 citiri
Participa la Gala Premiilor de Excelenta in Resurse Umane!

Mai sunt doar doua saptamani in care se mai primesc aplicatii pentru Premiile de Excelenta in Resurse Umane 2013. Pentru al cincilea an, comunitatea de HR recunoaste si premiaza excelenta in resurse umane si managementul oamenilor in cadrul Galei Premiilor de Excelenta HR Club, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de resurse umane ale anului.

Astfel, pe data de 3 aprilie 2013, Gala Premiilor de Excelenta va acorda cele mai inalte distinctii in domeniu pentru douasprezece sectiuni si va gazdui directori de resurse umane, directori generali si lideri de business care reprezinta peste 150 dintre cele mai importante companii din Romania.

In cadrul Galei organizate de HR Club (asociatia profesionistilor in resurse umane din Romania) este premiata excelenta pe urmatoarele categorii deschise competitiei anul acesta:

1. Management de varf cu trei sectiuni:

* Managerul de linie al anului

* Antreprenorul anului

* Managerul General al anului

2. Proiecte de Resurse Umane cu noua sectiuni:

* Cel mai valoros proiect de Recrutare si Selectie

* Cel mai valoros proiect de Compensatii si Beneficii

* Cel mai valoros proiect de Management al Performantei

* Cel mai valoros proiect de Design Organizational

* Cel mai valoros proiect de Formare si Dezvoltare

* Cel mai valoros proiect de Strategie de Resurse Umane

* Cel mai valoros proiect de Management al Talentelor

* Cel mai valoros proiect de Schimbare Culturala & Angajament

* Cel mai valoros proiect de Legislatie si Relatii Industriale

Proiectele inscrise in competitie trec prin mai multe etape de jurizare, fiind analizate atat de catre un juriu de specialisti (format din membri seniori ai HR Club, specialisti de renume) cat si unul format din reprezentanti ai mediului de afaceri, manageri generali si antreprenori care nu vor avea proiecte inscrise in competitie.

Termenul limita pana la care se pot transmite aplicatiile este 3 februarie 2013. Mai multe detalii referitoare la procesul de aplicare, jurizare si criterii gasiti in Ghidul Aplicantului.

Dupa desemnarea celor mai valoroase proiecte de resurse umane in cadrul Galei Premiilor de Excelenta, in fiecare an este editat Manualul de Bune Practici in Resurse Umane - o metoda de promovare in cadrul comunitatii de resurse umane a celor mai valoroase proiecte si o resursa utila pentru specialistii HR. Manualul disponibil acum cuprinde 30 de studii de caz (cele mai apreciate proiecte dintre cele 80 inscrise in Gala Premiilor de Excelenta 2012), structurate pe 7 sectiuni - detalii disponibile pe pagina dedicata.

Printre castigatorii Galei 2012 se afla companii precum Adobe Systems Romania, Apavital, Banca Comerciala Romana, Grup Sapte, Tenaris Silcotub, UniCredit Leasing Corporation IFN, si managerii Catalin Copaescu, Director General, Delta Hospital, Neil Coupland, CEO, JTI Romania & Moldova si Vasile Emil Stefan, Director Directie, Apa Nova.

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#Gala Premiilor de Excelenta, #premii resurse umane, #cele mai bune companii, #companii recrutare , #Companii recrutare