Afacerile AdePlast au crescut cu 30% in primul semestru

Joi, 11 Iulie 2013, ora 16:11
1129 citiri
Afacerile AdePlast au crescut cu 30% in primul semestru

Producatorul de materiale de constructii AdePlast, detinut de omul de afaceri Marcel Barbut, si-a majorat in primul semestru cifra de afaceri cu 31%, la aproximativ 100 milioane lei, EBITDA avand o crestere similara, a anuntat joi compania.

Evolutia se datoreaza in principal cresterii capacitatilor de productie si flexibilizarii acesteia, potrivit companiei.

Barbut a declarat intr-un comunicat ca ritmul de crestere al AdePlast este multumitor, in conditiile in care unele semnale din economie nu sunt foarte incurajatoare.

"Daca ne referim strict la domeniul constructiilor, piata inregistreaza blocaje cauzate de datoriile de anul trecut inca neachitate de catre stat firmelor care au executat lucrari publice. Odata ce primariile isi vor achita datoriile, cu siguranta vor incepe lucrari noi care vor revigora piata.

Pe de alta parte, noi am inregistrat o crestere pe sectorul privat, iar piata home-use a inceput sa se dezmorteasca. Acesta evolutie nu este insa suficienta pentru a asigura cresteri consistente in industria noastra", a spus proprietarul AdePlast.

Compania va pune in functiune, la finele lunii iulie, o noua unitate de productie a vopselei, la Ploiesti.

AdePlast opereaza trei platforme industriale, la Oradea, Ploiesti si Roman, si produce adezivi, mortare, vopsea si polistiren.

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#Marcel Barbut AdePlast, #afaceri AdePlast, #crestere afaceri AdePlast, #producator vopsea AdePlast , #Companii Romania