Asesoft Distribution va cumpara 29% din actiunile Dante

Luni, 16 Ianuarie 2012, ora 17:51
2177 citiri
Asesoft Distribution va cumpara 29% din actiunile Dante

Asesoft Distribution SRL va lua un credit de maximum 4,83 milioane euro de la Volksbank Romania, pentru o perioada de cinci ani de la prima tragere, pentru achizitia a 29,67% din actiunile Dante International SA, potrivit unui anunt publicat in Monitorul Oficial.

Pentru garantarea obligatiilor asumate, Asesoft Distribution va constitui ipoteca imobiliara pe actiunile societatii Dante a caror achizitie se finanteaza prin contractul de credit incheiat cu Volksbank Romania. Totodata, se va constitui ipoteca imobiliara asupra conturilor deschise de Asesoft Distribution la banca.

De asemenea, se constituie ipoteca imobiliara asupra dividendelor care urmeaza sa fie distribuite de Dante catre Asesoft Distribution, proportional cu numarul actiunilor a caror achizitie este finantata prin contractul de credit incheiat cu banca.

Potrivit anuntului, se va pune ipoteca imobiliara asupra unui depozit colateral in valoare de 830.000 euro ce se va constitui de catre societate in conformitate cu prevederile contractului de credit.

"Aceasta garantie constand in depozit colateral se va putea inlocui in orice moment cu o garantie reala imobiliara acceptabila pentru banca cu o valoare de piata de aproximativ 1,2 milioane euro", se precizeaza in anunt.

Distribuitorul IT&C Asesoft Distribution este detinuta cu cate 50% din capitalul social de catre Ghita Sebastian Aurelian si Stanciu Iulian Gabriel.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#Asesoft investitii, #cumparare actiuni Dante Asesoft, #cifra de afaceri Asesoft , #Companii Romania