Conducerea Mechel, la intalnire cu sindicatele din Romania

Luni, 19 Martie 2012, ora 13:34
2047 citiri
Conducerea Mechel, la intalnire cu sindicatele din Romania

Conducerea Diviziei Metalurgice Est-Europene a companiei Mechel s-a intalnit, pe 15 martie, cu liderii sindicatelor de la intreprinderile grupului din Romania, discutiile vizand problemele curente, rezultatele pentru anul 2011 precum si planurile pentru viitorul apropiat ale companiei.

Potivit unui comunicat transmis luni, la reuniunea desfasurata la Targoviste, au participat liderii tuturor sindicatelor de la intreprinderile Mechel Targoviste, Mechel Campia Turzii, Ductil Steel Buzau, Ductil Steel Otelu Rosu si Laminorul Braila.

Mechel, afectata situatiei dificile in care se afla industria metalurgica in aceasta perioada?

La intalnire au fost discutate problemele curente, rezultatele pentru anul 2011 precum si planurile pentru viitorul apropiat ale companiei.

Conducerea Diviziei Metalurgice Est-Europene a Mechel a oferit sindicalistilor informatii cu privire la principalele aspecte ale strategiei pentru perioada urmatoare si au informat asupra necesitatii de a pune in aplicare o serie de masuri de imbunatatire a rezultatelor operationale ale intreprinderilor Grupului Mechel in Romania.

Totodata, sindicatele au adus in atentie o serie de aspecte referitoare la problemele sociale, "exprimandu-si ingrijorarea cu privire la posibilele modificari in politica sociala intreprinderilor in contextul situatiei dificile in care se afla industria metalurgica in aceasta perioada".

"Reuniunea a fost constructiva. De cate ori a fost posibil am incercat sa raspundem intrebarilor venite din partea sindicatelor. Cu toate acestea, trebuie inteles faptul ca intreprinderile Mechel din Romania isi desfasoara activitatea in situatia mai larga in care se afla si tara, care este direct influentata de criza economica din Europa".

"Cresterea tarifelor la energie, cresterea preturilor materiilor prime, stagnarea pietei constructiilor din intreg spatiul UE, sunt aspecte care afecteaza in mod direct realitatea de pe piata romaneasca, care nu este ferita de problemele existente in Europa. Cel mai important rezultat al intalnirii este ca am inteles cu totii ca in situatia existenta trebuie sa lucram impreuna", a declarat Yuri Guscin, Directorul General al Diviziei Metalurgice Est-Europene a Mechel.

In februarie, Mechel a oprit temporar activitatea de productie la intreprinderile Ductil Steel Buzau, Mechel Campia Turzii, Mechel Targoviste si la otelaria electrica Ductil Steel Otelu Rosu din cauza dificultatilor in aprovizionarea cu materiile prime cauzate de conditiile meteorologice dificile., aceasta fiind reluata ulterior.

Mechel este una dintre cele mai mari companii din Rusia. Afacerile companiei includ patru segmente: minerit, siderurgie, feroaliaje si energie electrica. Mechel asociaza producatori de carbune, concentrat de minereu, nichel, otel, produse laminate, energie electrica si termica. Produsele companiei Mechel se comercializeaza pe piata interna si piata externa.

In Romania grupul Mechel este prezent prin sase intreprinderi metalurgice: Mechel Targoviste, Mechel Reparatii, Mechel Campia Turzii, Ductil Steel Buzau, Ductil Steel Otelu Rosu, Laminorul Braila.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#Mechel companii Romania, #Mechel intalnire sindicate, #mechel romania , #Companii Romania