Cum promoveaza statul companiile pe plan extern

Marti, 04 Septembrie 2012, ora 16:41
1485 citiri
Cum promoveaza statul companiile pe plan extern

Un numar de 92 firme romanesti au fost promovate, in perioada 9 mai - 30 august, in cadrul a 14 misiuni economice desfasurate de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri (MECMA) pe plan extern.

MECMA a promovat in Kurdistan firme romanesti care activeaza in domenii precum constructiile industriale si civile, constructiile de drumuri si poduri si constructiile de locuinte.

In Brazilia si Norvegia au fost promovate firme care activeaza in industria de electronice si software. Firmele de constructii navale din Romania au fost promovate in Coreea de Sud, iar cele din domeniul constructiilor de masini, echipamente industriale, piese si parti componente auto au fost promovate de catre MECMA in Tunisia si in Maroc.

Tot in perioada mentionata, MECMA a organizat participarea companiilor romanesti la zece targuri si expozitii internationale, cum ar fi Expozitia permanenta cu caracter general din cadrul Centrului Expozitional Sharjah - Emiratele Arabe Unite, Expozitia Internationala "London International Wine&Spirit", Londra - Marea Britanie sau la Targul International "Posidonia" Atena - Grecia, in domeniul constructiilor navale.

La inceputul lunii august, Ministerul Economiei a semnat sapte contracte de finantare nerambursabila, in valoare de 233,2 milioane de lei (51,3 milioane euro), in cadrul operatiunii destinate investitiilor productive in intreprinderi mari.

Ministerul Economiei finanteaza cu 51 milioane de euro nerambursabili 7 companii

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#Ministerul Economiei promovare companii, #companii Romania plan extern, #promovare companii Romania extern , #Companii Romania