Dafora Medias si-a majorat capitalul social

Joi, 22 Decembrie 2011, ora 13:24
2054 citiri
Dafora Medias si-a majorat capitalul social

Capitalul social al companiei Dafora Medias a fost majorat cu un numar de 28,74 milioane actiuni cu valoarea nominala 0,10 lei, de la valoarea de 97,35 milioane lei la 100,23 milioane lei.

Majorarea s-a efectuat cu drept de preferinta acordat tuturor actionarilor inscrisi in registrul emitentului la data de 10 august 2011, potrivit unui comunicat transmis Bursei.

Principalii actionari ai companiei sunt omul de afaceri Gheorghe Calborean, cu 49,67% si Foraj Sonde Craiova, cu 12,20%.

Dafora SA din Medias este listata la categoria a II-a Bursei de Valori Bucuresti (BVB) cu simbolul DAFR si este impartita in doua divizii, una care ofera servicii de foraj petrol si gaze si alta care presteaza servicii de constructii civile si industriale, aeroportuare si de infrastructura.

Compania Dafora face parte din Grupul Dafora, iar principalele companii din cadrul grupului sunt Dafora SA din Medias si Condmag SA.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#Dafora Medias, #capital social companie, #industria constructiilor , #Companii Romania