De 15 ani Sibiul inoveaza pentru Romania

Vineri, 13 Martie 2015, ora 15:37
1493 citiri
De 15 ani Sibiul inoveaza pentru Romania

Valorile unei organizatii reprezinta motorul care-i propulseaza activitatea si asigura un cadru propice pentru dezvoltarea personalului si a conducerii deopotriva. In acest sens, aniversarile sunt intotdeauna un motiv de apreciere la adresa intregului colectiv pentru inca un an de reusite si dificultati depasite.

Cu alte cuvinte, este evenimentul marcant al unei intregi echipe de oameni care s-a dedicat livrarii de solutii optime pentru client si perfectionarea continua a relatiei cu acesta. Corelarea acestor date constituie ecuatia pe care s-a fundamentat activitatea firmelor care sunt de succes inca de la infiintare.

Rigurozitatea proceselor de productie, comercializare si vanzare a garantat implementarea standardelor de calitate si propulseaza aceste societati comerciale in topul preferintelor clientilor. Valorile colectivul sunt, in primul rand, principii personale transpuse in cultura organizationala.

Seminee Sibiu a dorit de la inceput sa se diferentieze prin intregul segment de activitate, functionand pentru client si datorita lui. Standardele calitative ale serviciilor prestate au ridicat stacheta in randul competitorilor, ceea ce pentru cumparatori a adus doar beneficii: influentarea unei industrii prin aducerea de valoare este unul din obiectivele pe care firma Seminee Sibiu le-a bifat cu succes.

Cu siguranta ca livrarea de solutii calitative a implicat costuri pentru organizatie, dar toate acestea au fost percepute ca fiind investitii pe termen lung, in satisfacerea clientului si imbunatatirea activitatii echipei.

Metodele inovatoare de productie si comercializare reprezinta un factor important pentru dezvoltarea firmei si de aceea Seminee Sibiu a lucrat permanent la imbunatatirea activitatii sale, pentru a livra cele mai bune servicii clientilor. A organizat sesiuni de training ce au constituit inca un factor care a condus la specializarea personalului si, impreuna cu tehnologiile implementate de organizatie, cumparatorii se bucura de rezultate: produse si servicii profesioniste.

Cei 15 ani de activitate au asigurat, prin perseverenta si aport substantial din partea echipei de profesionisti in domeniu, ascensiunea Seminee Sibiu si recunoasterea acesteia la nivel national. Piata competitiva nu a facut altceva decat sa ofere o oportunitate pentru a demonstra abilitatile si tenacitatea organizatiei. Dedicarea firmei pentru a oferi cumparatorilor cele mai bune produse a influentat intreaga atitudine a firmei fata de client. Fie ca a fost vorba de marketing, productie sau vanzari, strategia folosita pentru promovarea produselor a fost produsul insusi: calitatea este atuul primordial.

Mai mult, contributia Seminee Sibiu pe piata autohtona nu s-a limitat la oferirea de produse spre vanzare: prin colaborarea cu firme renumite la nivel european, s-a asigurat respectarea normelor de siguranta si manipulare a produselor. Astfel, randamentul semineelor, focarelor, termosemineelor sau semineelor bio este unul datorat nu doar tehnologiilor de fabricare moderne, ci si cercetarii si dezvoltarii acestor dispozitive in conditii optime de testare.

Pachetul pe care Seminee Sibiu il ofera nu se limiteaza la simpla achizitionare a produselor, ci satisface clientul prin prezentarea unei solutii integrate: consultanta in alegerea semineului optim pentru spatiul dorit, livrarea gratuita a produselor la domiciliu si garantia extinsa, in functie de achizitie. Dovada ca aceasta strategie este cea castigatoare o reprezinta clientii avuti pe parcursul celor 15 ani de activitate - in numar de peste 10000!

Mai mult, la aniversarea a 15 ani de activitate, Seminee Sibiu isi recompenseaza clientii cu un cadou la fiecare produs achizitionat! De ce? Clientii multumiti sunt motorul organizatiei si catalizatorul dezvoltarii acesteia si datorita acestui fapt Seminee Sibiu se angajeaza sa rasplateasca alegerile inteligente pe care cumparatorii le fac. Pe langa produsele de calitate superioara de care clientul beneficiaza in urma apelarii la serviciile Seminee Sibiu, toate comenzile plasate vor avea un iz aniversar, care pentru clienti reprezinta inca un avantaj!

Ce isi propune Seminee Sibiu pentru viitor? Sa continue sa ofere cele mai bune servicii si avantaje clientilor sai, intr-un mod profesionist si proactiv. Sa continue sa satisfaca preferintele clientilor prin stocul de marfa disponibil si livrabil. Produsele pe care Seminee Sibiu le are pe stoc sunt in numar de aproximativ 12000 si includ focare, grile de seminee, seminee pe lemne cu diferite tehnologii, cu design diferit, optime pentru orice tip de spatiu.

Seminee Sibiu ofera standarde calitative inalte, siguranta tehnologiilor utilizate ce respecta clientul si reprezinta o investitie pe termen lung, convingand astfel cumparatorii de validitatea sa pe piata si de faptul ca merita sa fie in topul preferintelor clientilor romani.

Numărul românilor ce vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Numărul românilor ce vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Un număr tot mai mic de români caută un loc de munca în altă țară și numărul este în scădere de șase ani. Un studiu realizat la nivel global a dezvăluit că românii ar prefera să...
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
#seminee Sibiu, #aniversare seminee Sibiu, #servicii seminee Sibiu , #Companii Romania