Directorul ArcelorMittal Galati a demisionat dupa patru luni de la numire

Marti, 07 Februarie 2012, ora 15:04
2294 citiri
Directorul ArcelorMittal Galati a demisionat dupa patru luni de la numire

Directorul general al combinatului siderurgic ArcelorMittal Galati, francezul Eric Remisz, si-a dat demisia din functie dupa numai patru luni de la instalare, a anuntat, marti, compania.

"Eric Remisz, director general al ArcelorMittal Galati, si-a anuntat decizia de a demisiona din functie din cauza unor motive personale, care nu au putut fi evitate. Bruno Ribo, actualul director tehnic al ArcelorMittal Galati, va prelua majoritatea responsabilitatilor lui Eric Remisz, pana cand va fi numit un nou director general", a declarat purtatorul de cuvant al combinatului, Dorian Dumitrescu.

"Regretam faptul ca Eric a fost nevoit sa ia aceasta decizie, dar o respectam si am hotarat sa ii aprobam cererea de eliberare din functie, fara preaviz, pentru a-i permite sa se ocupe de acele chestiuni care necesita intreaga sa atentie", se arata intr-un comentariu remis de unitatea locala si semnat de Sanjay Samaddar, directorul Diviziei de Produse Plate pentru Europa de Est a companiei.

Francezul Eric Remisz, care a condus Apa Nova, a fost numit in functia de director general al combinatului siderurgic galatean in urma cu patru luni, in octombrie 2011, cand l-a inlocuit pe conationalul sau Thierry Le Gall.

ArcelorMittal este cea mai mare companie siderurgica din lume, fiind prezenta in peste 60 de tari. In Romania, grupul controleaza combinatele din Galati si Hunedoara, fabricile de tevi din Roman si Iasi, operatorul portuar Romportmet Galati si filiala locala a companiei de constructii ArcelorMittal Construction.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#demisie conducere arcelormittal, #arcelormittal conducere, #demisie Eric Remisz , #Companii Romania