Electroputere Craiova investeste in software

Marti, 15 Mai 2012, ora 15:40
1651 citiri
Electroputere Craiova investeste in software

TotalSoft, liderul pietei de ERP din Romania, anunta semnarea unui contract cu Electroputere Craiova, care prevede funizarea unei platforme software complexe, cu componente destinate managementului activitatii specifice producatorului de echipamente electrotehnice.

Totodata, vor fi adaugate instrumente de analiza si raportare financiara, dar si de urmarire a indicatorilor de performanta ai companiei.

Contractul s-a semnat la sfarsitul lunii trecute, in urma unui concurs de oferte la care au participat mai multi furnizori locali de solutii ERP, si are ca obiectiv inlocuirea unei aplicatii dezvoltate intern, cu o platforma software puternica care sa permita gestionarea integrata a activitatii de productie, urmarirea profitabilitatii contractelor, gestiunea resurselor umane si analiza indicatorilor financiari.

Compania Electroputere Craiova, fondata in anul 1949, are ca obiect de activitate fabricarea echipamentelor electrotehnice pentru piata energetica si transport feroviar si a realizat, in 2010, o cifra de afaceri de circa 68 milioane euro. Compania a fost privatizata in luna noiembrie 2007, in prezent pachetul majoritar de actiuni fiind detinut de firma saudita Al-Arrab Contracting Company Limited.

Electroputere Craiova a afisat pierderi de 8,12 milioane lei pentru primul trimestru din acest an, in crestere usoara fata de cele din aceeasi perioada a anului trecut, de 8,10 milioane lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#Electroputere Craiova platforma software, #TotalSoft Electroputere Craiova contract , #Companii Romania