eMAG si Flanco schimba strategia. In mainile cui raman vanzarile online?

Marti, 06 Martie 2012, ora 18:46
3068 citiri
eMAG si Flanco schimba strategia. In mainile cui raman vanzarile online?

Conversion Marketing a preluat investitiile eMAG in generarea de vanzari online prin intermediul motoarelor de cautare, al campaniilor prin intermediul regiilor externe de publicitate online si al comunicarii cu baza proprie de clienti prin intermediul e-mailului.

Valoarea bugetelor gestionate pentru cele doua companii este de 3 milioane de euro.

In urma acestui parteneriat, compania ofera servicii de analiza web, creatie si dezvoltare web precum si optimizare a conversiilor.

"Ne vom concentra in urmatoarele sase luni pe cresterea echipei, pe dezvoltarea de instrumente specifice si pe preluarea tuturor initiativelor de vanzare online pentru cei mai sofisticati clienti de publicitate online din Romania. Credem ca aceasta preluare cu succes ne va asigura capacitatea de a gestiona campaniile de vanzari online pentru orice companie, indiferent de marime si complexitate", a declarat Marius Pahomi, Director General Conversion Marketing.

"Ne dorim o mai buna targetare a campaniilor noastre in mediul online pentru a creste vizibilitatea promotiilor si produselor. Noii parteneri de la Conversion Marketing ne-au propus un plan integrat al tuturor canalelor online pe care le putem accesa. Am ales sa externalizam toate aceste activitati pentru a fi gestionate de specialisti, iar noi sa ne concentram mai bine pe procesele core business", a declarat Violeta Luca, Director de Marketing Flanco.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#vanzari online eMag, #Flanco online, #vanzari online Conversion Marketing , #Companii Romania