EVENTHEROES, o noua platforma pentru industria de organizare de evenimente

Vineri, 16 Mai 2014, ora 17:33
1919 citiri
EVENTHEROES, o noua platforma pentru industria de organizare de evenimente

Zece dintre cei mai recunoscuti profesionisti internationali si locali din industria de organizare de evenimente vin la Bucuresti pentru a contribui la initierea unei platforme inedite dedicata industriei de profil din Romania.

Platforma EVENTHEROES se lanseaza pe 26 iunie prin evenimentul "The story behind the scenes". Vor participa peste 200 de profesionisti, manageri de evenimente din agentii de profil dar si din companii, agentii de advertising si PR, profesionisti din HR si comunicare interna, operatori din industria de turism si furnizori de servicii dedicate evenimentelor.

EVENTHEROES - "The story behind the scenes" va include 10 ore de prezentari, interactiuni si workshop-uri care vor aborda tendintele internationale din industria de organizare de evenimente, noile tehnologii si provocari pentru profesionisti dar si importanta educatiei in domeniu.

"Industria de evenimente are constant nevoie de creativitate, de noi tehnologii si de inspiratie pentru a crea experiente memorabile pentru clienti, participanti si parteneri. In momentul de fata raspunsul acestor nevoi se regaseste doar pe plan international - in mediul online sau la evenimente de profil. EVENTHEROES propune profesionistilor din Romania o platforma care aduce la nivel local expertiza, tendintele si exemplele de buna practica de la nivel international", a declarat Andrei Dinu, Managing Partner EVENTHEROES.

Printre numele confirmate la prima editie EVENTHEROES - "The story behind the scene", se afla:

Julius Solaris - analist recunoscut al tendintelor din industria de organizare de evenimente, fondatorul eventmanagerblog.com, unul dintre cele mai citite bloguri dedicate organizatorilor de evenimente, si autorul "The Event App Bible", cel mai amplu ghid despre aplicatiile mobile de management de evenimente.

In cadrul EVENTHEROES, Julius va impartasi publicului tendintele internationale in organizarea de evenimente si tehnologiile aflate in plina ascensiune din domeniu intr-o sesiune interactiva.

Jan Scheele - Directorul TEDxAmsterdam si TEDxMaastricht. A organizat peste 20 de evenimente TEDx in intreaga lume (TEDxBaghdad, TEDxUnitedNations, TEDxCERN, TEDxEutropolis) dar si alte evenimente internationale (Global Entrepreneurship Week, CityLiv Conference, Startup Weekend Amsterdam). La EVENTHEROES el va vorbi despre scopul si planificarea strategica din spatele unui eveniment de succes.

Rai Shacklock - a contribuit decisiv in 1996 la dezvoltarea primului program academic de studiu in Managementul Evenimentelor din Marea Britanie. In 2003 a devenit primul Presedinte european al International Council on Hotel, Restaurant & Institutional Education (ICHRIE) iar din 2007 este Head of Fundraising pentru UK Centre for Events Management (UKCEM). Rai va vorbi la EVENTHEROES despre educarea noului val de manageri din spatele evenimentelor de succes.

Guido Jansenss - Managing Partner EMAGIC, cel mai mare organizator de concerte din Romania. Cu ajutorul lor Bucurestiul a fost inscris pe harta celor mai importante concerte din lume, sustinute de artisti legendari. La EVENTHEROES va vorbi despre procesul de maturizarea din spatele industriei de evenimente muzicale din Romania.

Joe Goldblatt - Director Executiv la Centrul International pentru Studiul Evenimentelor Planificate (ICSPE), Profesor Doctor la Universitatea "Queen Margaret" din Edinburgh in grupul de Turism, Ospitalitate si Evenimente si autorul primului manual de management de evenimente care se publica de peste 25 de ani. Intr-o interventie speciala online in cadrul EVENTHEROES, Profesorul Goldblatt va vorbi si va raspunde timp de o ora intrebarilor despre amploarea si impactul pe care le pot capata evenimentele pe plan local si international.

Vorbitorii de la prima editie EVENTHEROES - "The story behind the scenes" au legaturi stranse cu industria de organizare de evenimente din Marea Britanie, aflata in top 5 la nivel mondial din punctul de vedere al valorii. Anual piata de profil din Regat depaseste valoarea de 36 de miliarde de lire sterline si angreneaza peste 550.000 de profesionisti in peste 1,3 milioane de evenimente. Estimarile preconizeaza o valoare a pietei de evenimente din Marea Britanie depeste 48 de miliarde de lire sterline pana in 2020.

Andrei Dinu, Managing Partner EVENTHEROES:

"Potentialul pietei locale de organizare de evenimente este sub-utilizat si suntem inca in etapa de dezvoltare a acestei industrii. Prin EVENTHEROES, lansam o initiativa de informare, educare si inspiratie pentru cei care activeaza pe aceasta piata, fie ca vorbim de organizatori, clienti sau furnizori. Oamenii din industrie cu

care am discutat despre ideea si nevoia unui astfel de eveniment si-au aratat repede sprijinul si entuziasmul fata de inititiva, pe care au simtit-o ca fiind foarte necesara in Romania."

Prima editie EVENTHEROES - "The story behind the scenes" se bucura de sprijinul partenerilor Wave Division - Engagement Partner, UAPR, AllWays4FWD, Fotograful Tau, The Bucharest's, Brainovate, TentEvent, Sponseasy, CoolRentals, Sli.do, CatchBOX si mediaTRUST, Cariere, IQads si Wall-Street.ro ca Parteneri Media.

Biletele pot fi achizitionate online, pe site-ul evenimentului www.eventheroes.ro.

Pana pe 28 mai pretul unui bilet early bird - "The Innovator Ticket" este de 85 EUR, urmand ca apoi sa fie disponibile categoriile de bilete "Early Adopters" - 140 EUR si "Regular Ticket" - 180 EUR.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#organizare evenimente, #Platforma EVENTHEROES , #Companii Romania