Flanco are un nou CEO: Cine este Violeta Luca?

Duminica, 26 August 2012, ora 14:22
4659 citiri
Flanco are un nou CEO: Cine este Violeta Luca?

Flanco a numit-o in functia de director general pe Violeta Luca. Ea va ocupa postul lui Adrian Olteanu, cel care detinea pana acum functia de CEO al retailerului autohton de produse IT&C, electronice si electrocasnice.

Decizia numirii Violetei Luca vine la scurt timp dupa ce aceasta a fost promovata in functia de director general executiv adjunct, scrie Agerpres.

Iulian Stanciu, actionarul Flanco, este de parere ca noul director general are "expertiza si motivatia necesara pentru a conduce compania spre noi standarde de performanta".

Violeta Luca, unul dintre cei mai apreciati executivi din industrie, s-a alaturat managementului Flanco in august 2011, in functia de director de marketing.

Anterior, Violeta Luca a lucrat pentru 8 ani in cadrul Whirlpool Romania, ocupand din iunie 2007 functia de director comercial. Absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, precum si a numeroase cursuri de management, Violeta Luca are o experienta de 10 ani in domeniul electroIT.

Adrian Olteanu, laudat de actionarul Flanco

"Adrian Olteanu este liderul care a revolutionat retailul electro IT in ultimii ani, iar fara el, Flanco nu ar mai fi existat astazi. Il apreciez foarte mult ca manager si ca prieten si sunt convins ca va avea succes in noile proiecte (...)", a declarat, Iulian Stanciu, potrivit agentiei de presa.

"Realizarile lui Adrian Olteanu in cele 30 luni de mandat ca CEO sunt unice si spectaculoase in acelasi timp datorita dimensiunii rezultatelor - Flanco a iesit din insolventa dupa numai 10 luni de la declansarea procedurii, cifra de afaceri s-a dublat, cota de piata a crescut de mai mult de trei ori, iar pierderile semnificative din trecut au fost transformate in profit", informeaza compania, intr-un comunicat de presa.

Anul trecut, Flanco a inregistrat afaceri de 110 milioane de euro si un profit operational de 3,5 milioane euro. Echipa Flanco numara peste 800 angajati si opereaza o suprafata comerciala de 43.000 de metri patrati.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#conducere Flanco, #Violeta Luca Flanco, #magazine Flanco , #Companii Romania