Fordul de Craiova va fi prezentat la salonul auto de la Geneva

Miercuri, 01 Februarie 2012, ora 14:18
1884 citiri
Fordul de Craiova va fi prezentat la salonul auto de la Geneva

Versiunea de serie a modelului Ford B-MAX care se produce, incepand din acest an, la fabrica din Craiova, va fi prezentata in martie la Salonul Auto de la Geneva de presedintele si directorul executiv al Ford, Alan Mulally.

Printre principalele caracteristici ale modelui B-MAX, un monovolum compact, se numara spatiul de depozitare, care este cel mai incapator din clasa sa, executia si materialele de inalta calitate, precum si noi motoare avansate din punct de vedere tehnologic.

Potrivit reprezentantilor Ford, lansarea in productie a modelului B-MAX a impus o noua abordare a construirii usilor, rezultand un acces deosebit de bun pentru soferi, pasageri si bagaje, cu stalpii centrali integrati chiar in usi.

"Alaturi de dispunerea flexibila a scaunelor si spatiul de depozitare cel mai incapator din clasa sa, B-MAX va beneficia si de o executie superioara si materiale de inalta calitate care sunt intalnite rareori la o masina din clasa compacta, la un pret convenabil", se arata in comunicat.

Noul motor Ford EcoBoost de 1 litru va fi disponibil pe B-MAX, impreuna cu motoarele diesel Duratorq TDCi. Ford B-MAX va ajunge pe piata din Europa in lunile urmatoare.

Ford Motor Company este, potrivit propriilor estimari, lider mondial al industriei auto si produce sau distribuie autovehicule pe sase continente. Avand aproximativ 166.000 de angajati si 70 de fabrici in intreaga lume, printre marcile auto ale companiei se numara Ford si Lincoln. Compania ofera servicii financiare prin intermediul Ford Motor Credit Company.

Ford Europa se ocupa cu productia, comercializarea si operatiunile de service ale vehiculelor marca Ford pe 51 de piete individuale si are aproximativ 66.000 de angajati. Pe langa Ford Motor Credit Company, operatiunile Ford Europa includ Divizia Ford de Servicii pentru Clienti si 22 de unitati de productie, inclusiv intreprinderi mixte. Primele masini Ford au fost livrate in Europa in 1903 - in acelasi an in care a fost fondata Ford Motor Company. Productia europeana a inceput in 1911.

Top 4 cele mai frumoase locații turistice din România, conform unei analize realizate de Sun Leader SRL. Restaurante, terase, spații evenimente
Top 4 cele mai frumoase locații turistice din România, conform unei analize realizate de Sun Leader SRL. Restaurante, terase, spații evenimente
România, o țară bogată în frumusețe naturală și istorie, este adesea descrisă ca un adevărat colț de rai pe pământ. Cu o varietate impresionantă de peisaje, de la munte până la...
Când este momentul potrivit pentru a refinanța creditul tău
Când este momentul potrivit pentru a refinanța creditul tău
Ești în căutarea unei modalități mai eficiente de a-ți gestiona datoriile financiare? Ai luat în considerare vreodată refinanțarea creditului tău? În acest articol, te vom ghida prin...
#Ford BMax, #salon auto model nou Ford, #Ford BMax lansare, #salonul auto Geneva Ford , #Companii Romania