IKEA va deschide al doilea magazin in Bucuresti

Luni, 15 Iunie 2015, ora 13:54
1550 citiri
IKEA va deschide al doilea magazin in Bucuresti
Foto: commons.wikimedia.org

Compania IKEA Romania a cumparat vineri, 12 iunie 2015, terenul destinat construirii celui de-al doilea magazin IKEA din Romania.

"Acest pas este rezultatul eforturilor sustinute ale intregii echipe IKEA Romania, in special ale colegilor din departamentul ce se ocupa de dezvoltare. Si, cum zice o vorba a noastra in IKEA: mai avem inca multe de facut", a declarat Cornel Oprisan, Retail Manager IKEA Romania.

Terenul are o suprafata de aproximativ 13,7 hectare si este situat in Bucuresti, Sectorul 3, pe Bulevardul Pallady, nr. 57. Valoarea achizitiei este confidentiala, potrivit contractului incheiat vineri.

"Asa cum am mai spus, in mai multe orase mari din Romania exista potential ridicat pentru a deschide magazine IKEA. In acelasi timp, magazinul existent in Bucuresti primeste in prezent un numar foarte mare de vizitatori, ceea ce poate afecta uneori perceptia lor asupra experientei din timpul cumparaturilor sau este prea departe de unii locuitori din Bucuresti, care aleg sa nu ne mai viziteze din acest motiv.

De aceea, am decis sa deschidem al doilea magazin tot in Bucuresti, intr-o zona care ofera acces mai larg catre reteaua de transport in comun bucurestenilor din zonele mai indepartate.

Bineinteles ca nu ne vom opri aici. Gasirea celui mai potrivit teren in alte localitati ramane pe lista noastra de prioritati.

Pentru locuitorii din tara, pana la deschiderea unor noi magazine, am pus la dispozitie inca din vara anului trecut noul serviciu IKEA Comenzi Online, prin care pot comanda pe website-ul nostru produse IKEA, care le vor fi livrate acasa in termen de doar cateva zile", a adaugat Retail Manager-ul IKEA Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#al doilea magazin IKEA Bucuresti, #IKEA Bucuresti Pallady , #Companii Romania