Investitie romaneasca de 10 milioane de euro in Pitesti

Luni, 14 Martie 2016, ora 11:29
5385 citiri
Investitie romaneasca de 10 milioane de euro in Pitesti

Arabesque, cel mai mare furnizor de materiale de constructii si finisaje din Romania, lanseaza pe 24 martie la Pitesti cel mai mare magazin Arabesque orientat catre clientii persoane fizice, cu o suprafata totala de 9,000 mp.

Investitia va crea peste 100 de noi locuri de munca si are o valoare de aproximativ 10 milioane de euro.

"Investitia este 100% romaneasca si ne mandrim sa sustinem dezvoltarea capitalului romanesc in segmentul constructiilor, care are potentialul de a atrage afaceri conexe si de a crea noi locuri de munca", a declarat Marinela Bujor, directorul de marketing al Arabesque, intr-un comunicat remis Business24.

Magazinul Arabesque, situat pe str. Craiovei nr 160 din Pitesti, este amenajat astfel ca toti clientii sa poata face rapid cumparaturile, sa aiba acces facil la stocuri si, bineinteles, sa primeasca suport specializat datorita experientei de peste 20 de ani in care ARABESQUE a furnizat materiale si servicii catre marii constructori din Romania.

Arabesque pune la dispozitia tuturor celor care construiesc sau reamenajeaza materiale de constructii, finisaje, instalatii, electrice, gresie, faianta, parchet, scule sau unelte in stocuri aproape nelimitate.

Clientii vor putea alege din peste 25.000 de produse si vor beneficia de transport gratuit al marfii atat in Pitesti cat si in localitatile limitrofe.

Cu peste 1000 de autoutilitare la nivel national, parcul auto ARABESQUE asigura acoperire nationala si operativitate la transportul si descarcarea produselor paletizate cu ajutorul camioanelor dotate cu macara.

"Ofertele Arabesque au fost gandite sa asigure sprijinul necesar pentru dezvoltarea oricarui tip de investitii, de la simpla renovare sau modernizare a unei locuinte la constructia de blocuri, vile, spatii de depozitare, cladiri de birouri si unitati lucrative, practic datorita preturilor, stocurilor si transportului gratuit putem fi prima optiune pentru toti cei care au renovari sau un proiect de realizat", afirma Marinela Bujor.

Arabesque Pitesti este cel de-al 19-lea magazin din reteaua de centre comerciale si depozite din Romania.

Fondata in 1994, in Galati, Arabesque este una dintre putinele companii romanesti care si-a extins afacerile si peste granite, dezvoltand centre comerciale in Ucraina, Bulgaria si Republica Moldova.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#Arabesque magazin Pitesti, #Arabesque investitie Pitesti , #Companii Romania