Managerii privati au fost selectati: Guvernul nu a dezvaluit lista

Vineri, 07 Septembrie 2012, ora 20:34
2317 citiri
Managerii privati au fost selectati: Guvernul nu a dezvaluit lista

Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a declarat, vineri, ca procedura de selectie a viitorilor membri ai Consiliilor de Administratie si a potentialilor manageri executivi este incheiata pentru Tarom, CFR Infrastructura, CFR Calatori, CNADNR si Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti.

Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) a mandatat, la finalul lunii iulie, asocierea PwC-D&B David si Baias-George Butunoiu sa recruteze managementul superior, respectiv directorii generali si membrii CA, pentru companiile aflate sub autoritatea institutiei cu o cifra de afaceri mai mare de 7,3 milioane euro.

Recrutarea managementului superior vizeaza companiile CFR SA (CFR Infrastructura), CFR Calatori, Tarom, CNADNR, Metrorex, Aeroporturi Bucuresti, Administratia Porturilor Maritime Constanta, Administratia Canalelor Navigabile, Aeroportul International Timisoara "Traian Vuia" si Telecomunicatii CFR.

Guvernul si-a asumat in negocierile cu FMI recrutarea unor manageri privati la mai multe companii.

Reprezentantii MTI nu au oferit informatii privind identitatea managerilor selectati pana la ora transmiterii acestei stiri.

Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a declarat ca MTI se afla in "discutii concrete si avansate" cu investitori pentru preluarea Tarom si CFR Marfa.

Ministrul a adaugat ca, in perioada urmatoare, privatizarea va incepe cu Tarom, "cap de lista si prioritate 0", si se va incheia cu CFR Marfa.

Privatizarea celor doua companii este una din prioritatile MTI in acest an, potrivit angajamentelor convenite cu FMI.

Discutiile cu FMI s-au incheiat. Vezi concluziile

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#selectie manageri privati companii, #MTI selectie manageri privati, #privatizare TAROM CFR Marfa , #Companii Romania