Mechel Campia Turzii si-a reluat activitatea

Luni, 20 Mai 2013, ora 16:13
1581 citiri
Mechel Campia Turzii si-a reluat activitatea

Combinatul siderurgic Mechel Campia Turzii, intrat in insolventa in luna aprilie, si-a reluat luni activitatea de productie, iar in termen de zece zile ar putea sa functioneze la capacitatea maxima.

"Incepand de luni, sectiile trefilare la cald si zincare ale tragatoriei de otel si-au reluat activitatea de productie in conformitate cu planul stabilit", se arata intr-un comunicat al Invest Nikarom, proprietarul companiei.

Invest Nikarom precizeaza ca Mechel Campia Turzii are in stocuri materia prima necesara, iar toate productia care va fi realizata este deja contractata. Materia prima, respectiv sarma laminata si tagla, este achizitinata de la combinatele Ductill Steel Buzau, respectiv COS Targoviste, ambele fiind controlate de Invest Nikarom.

"Sunt create toate premizele ca in circa 10 zile sa se poate atinge capacitatea maxima de productie", potrivit comunicatului.

Combinatul siderurgic a raportat pentru primele trei luni ale anului pierderi de 18,8 milioane lei, in scadere cu 17,5% fata, in timp ce cifra de adaceri s-a prabusit la 5,2 milioane lei, de la 81,6 milioane lei.

Tranzactia a vizat compania Mechel East Europe Metallurgical Division SRL si combinatele Ductil Steel Buzau, Ductil Steel Otelu Rosu, Mechel Campia Turzii, Mechel Targoviste si Laminorul Braila.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#Mechel Campia Turzii reluare activitate, #Mechel Campia Turzii investitie, #activitate Mechel , #Companii Romania