Noul director CNADNR Narcis Neaga, cercetat disciplinar si suspendat in octombrie 2012

Vineri, 23 August 2013, ora 08:43
2204 citiri
Noul director CNADNR Narcis Neaga, cercetat disciplinar si suspendat in octombrie 2012
Sursa foto: Dcnews.ro

Narcis Neaga, director in CNADNR suspendat din functie si cercetat disciplinar in toamna anului trecut a fost avansat in pozitia de director general, acesta fiind numit in locul lui Mircea Pop.

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara ca Narcis Neaga, director adjunct al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale, responsabil pentru concesiuni, va prelua conducerea CNADNR in locul lui Mircea Pop, demis din functie.

"Este director adjunct, este cel de la Concesiuni, si obiectivul fundamental pentru acest an este sa semnam contractul Comarnic-Brasov, centura sud Bucuresti si Pitesti-Craiova. Asa incat, am spus ca directorul de la Concesiuni sa fie director general ca sa finalizeze lucrarile", a spus Ponta la postul B1 TV.

Joi dimineata, premierul Victor Ponta si ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, in subordinea caruia se afla CNADNR, au anuntat ca Mircea Pop va fi schimbat, tot joi, din functia de director general al CNADNR, prin decizie a Consiliului de Administratie, Pop urmand sa ramana in CA ca simplu membru.

In luna ianuarie, dupa ce presa a relatat ca mai multi directori din CNADNR au petrecut la munte desi meteorologii anuntasera pentru acea perioada ca vremea se va inrautati accentuat, premierul Victor Ponta a anuntat ca Mircea Pop a demisionat de la conducerea companiei, dar va asigura interimatul pentru o perioada foarte scurta, pana la numirea altui sef.

Pop a ramas insa interimar pana in prezent, premierul Ponta explicand ca acesta a castigat concursul pentru postul de manager privat astfel ca Guvernul ar fi obligat sa il instaleze in aceasta functie daca expira interimatul.

Mircea Pop conduce CNADNR din iulie 2012.

Pentru ce a fost Neaga cercetat disciplinar

CNADNR comunica la 1 octombrie 2012 ca l-a suspendat din functie si il cerceteaza disciplinar pe directorul Directiei Concesiuni dupa ce in documentatia de selectie a consultantului pentru autostrada Comarnic-Brasov au fost trecute printre cerinte un autoturism 25-30.000 euro si 30-40.000 euro pentru instruirea angajatilor CNADNR.

"In urma modificarii documentatiei de licitatie pentru realizarea autostrazii Comarnic - Brasov si a introducerii unor cerinte in caietul de sarcini, pe care va trebui sa le indeplineasca firma de consultanta careia i se va atribui contractul pentru reactualizarea studiului de fezabilitate al autostrazii Comarnic-Brasov (58 km), respectiv 'un autoturism nou cu o valoare intre 25.000 euro si 30.000 de euro si o suma intre 30.000 euro si 40.000 euro pentru sesiuni de instruire oficiala in tara/strainatate'", conducerea CNADNR a dispus cercetarea disciplinara a domnului Narcis Neaga, director Directia Concesiuni.

Pe perioada cercetarii disciplinare s-a dispus suspendarea din functie a domnului Narcis Neaga, urmand ca masurile sa fie luate in urma raportului emis de Comisia de Disciplina", se mentiona intr-un comunicat transmis la acea data de CNADNR.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#Narcis Neaga director CNADNR, #sef CNANDR numire Ponta, #schimbare management CNADNR , #Companii Romania