Peste 60 de companii romanesti vor participa, in perioada 3-6 noiembrie, la World Travel Market Londra

Duminica, 02 Noiembrie 2014, ora 13:43
1671 citiri
Peste 60 de companii romanesti vor participa, in perioada 3-6 noiembrie, la World Travel Market Londra
Foto: WTMLondon

Peste 60 de companii romanesti vor participa, in perioada 3-6 noiembrie, la cea de a XXXV-a editie a Targului International de turism ''World Travel Market'' (WTM) de la Londra.

''Este un numar record de participari pentru Romania. 80% dintre companii sunt agentii de turism, 5% sunt hoteluri si 15% sunt asociatii de promovare turistica. Conceptul standului Romaniei este o imbinare intre clasic si modern. Pentru a continua mesajul transmis in anul precedent, am reluat designul din 2013, cu poarta maramureseana si ecranele imense pe LED-uri. Ca noutate, am creat spatii de discutii cu banci de lemn, acoperite cu stergare cu motive traditionale. Oferta noastra este larga pentru ca mergem pe cele sase produse pe care le-am stabilit pentru pietele tinta. Dar expozantii prezenti in stand vin cu noutati, precum lansarea de portaluri turistice pentru piata britanica, pana la circuite transfrontaliere'', a declarat, pentru AGERPRES, vicepresedintele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), Mirela Matichescu, sefa delegatiei Romaniei la Londra.

Romania a participat la WTM inca de la prima editie iar anul acesta va fi prezenta la acest eveniment cu un stand de 322 de metri patrati.

Prin participarea la targ, ANT ofera co-expozantilor romani sansa de a-si prezenta oferta turistica potentialilor parteneri din intreaga lume, de a semna parteneriate si a convinge tour-operatorii internationali sa introduca Romania in oferta lor turistica. La fel de importanta este posibilitatea expozantilor romani de la stand sa se intalneasca cu firme si potentiali parteneri de pe piata mondiala pentru a intari, sau incepe, dupa caz, cooperarile in domeniul turismului.

''Prezenta la acest targ de turism este benefica din punctul de vedere al imaginii de destinatie turistica si, implicit, un prilej oportun de a creste interesul tour-operatorilor, jurnalistilor, formatorilor de opinie din inteaga lume fata de Romania'', spun reprezentantii ANT.

La editia din acest an a WTM vor participa peste 50.000 de specialisti din industria turismului, din 178 de tari. WTM 2013 a generat mai mult de 2 miliarde de lire sterline din contracte, conform unui studiu de cercetare independent realizat de compania de Comunicatii Fusion.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#WTM companii, #romania WTM , #Companii Romania