Profitul Stirom a scazut in 2012

Duminica, 12 August 2012, ora 16:30
1776 citiri
Profitul Stirom a scazut in 2012

Stirom, cel mai mare producator intern de articole de sticlarie, a incheiat primul semestru al acestui an cu un profit net de 4,806 milioane lei, de 2,4 ori mai mic fata de cel obtinut in perioada similara a anului trecut.

Veniturile societatii au totalizat 99,997 milioane lei, fiind mai mici cu 13,215 milioane lei fata de cele din primele sase luni ale anului trecut, iar cheltuielile s-au cifrat la 94,244 milioane lei, cu 5,098 milioane lei mai putin comparativ cu aceeasi perioada din 2011, conform datelor publicate pe site-ul companiei.

Cifra de afaceri neta a scazut cu 5,26%, pana la 94,647 milioane lei.

Stirom face parte din grupul Yioula Glassworks, cu sediul in Grecia, grup ce detine alte sase fabrici de sticla in Grecia, Bulgaria si Ucraina.

Stirom este prezenta pe listele de furnizori importanti ale tuturor companiilor care utilizeaza ambalaje din sticla, dar si ale marilor retele de magazine tip "cash and carry" sau ale supermarketurilor, pentru articolele de menaj.

Actiunile companiei Stirom Bucuresti sunt tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), la categoria a II-a, incepand din data de 22 mai, anterior acestea fiind tranzactionate pe piata RASDAQ.

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#Stirom rezultate financiare S1, #Stirom profit S1, #profit 2012 Stirom, #Stirom venituri S1, #producator articole sticlarie , #Companii Romania