Subway a deschis al doilea restaurant din Romania, la Cluj-Napoca

Luni, 07 Mai 2012, ora 13:44
3373 citiri
Subway a deschis al doilea restaurant din Romania, la Cluj-Napoca

Lantul american de tip fast-food, Subway, a deschis la sfarsitul saptamanii trecute primul restaurant din afara Bucurestiului si al doilea din Romania, in centrul comercial Iulius Mall din Cluj-Napoca, detinut de Iulius Group.

Lantul american de tip fast-food Subway a deschis la sfarsitul saptamanii trecute primul restaurant din afara Bucurestiului si al doilea din Romania, in centrul comercial Iulius Mall din Cluj-Napoca, detinut de Iulius Group.

Restaurantul a fost deschis sambata, pe o suprafata de 80 de metri patrati, fiind amplasat la etajul mall-ului, a anuntat Iulius Group.

Subway din Cluj-Napoca este primul restaurant deschis in urma parteneriatului cu Iulius Group, a doua locatie urmand a fi inaugurata, pe 31 mai 2012, la Iasi, in ansamblul urbanistic Palas.

Compania a deschis in urma cu aproape o luna primul restaurant din Romania, in franciza, in Piata Victoria din Bucuresti, si vizeaza in urmatorii patru ani lansarea a 40 de unitati pe piata romaneasca.

Meniul Subway include sandwich-uri, salate si alte produse, unitatile avand si optiunea de catering, iar serviciul de livrare la domiciliu va fi disponibil cand vor fi suficiente unitati care sa acopere aria de livrare.

Infiintat in anul 1965, in Connecticut, SUA, Subway detine in prezent peste 36.500 de restaurante, in 99 de tari, fiind cel mai mare lant de restaurante de tip fast food din lume.

Principalii concurenti ai Subway in Romania vor fi McDonald's, Burger King si KFC.

Iulius Group, controlat de omul de afaceri Iulian Dascalu, detine centrele comerciale Iulius din Suceava, Timisoara, Iasi si Cluj-Napoca si complexul multifunctional Palas, in constructie in Iasi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
#restaurant Subway Romania, #Subway Cluj, #restaurant Subway Bucuresti , #Companii Romania