Tarom introduce SkyPriority in patru aeroporturi

Vineri, 06 Aprilie 2012, ora 15:45
2049 citiri
Tarom introduce SkyPriority in patru aeroporturi

TAROM va introduce din a doua jumatate a lunii mai serviciul SkyPriority, care asigura prioritate la check-in, ticketing, transfer, imbarcare, livrarea bagajelor si care va fi disponibil pe aeropoturile Cluj, Timisoara, Londra (Heathrow) si Amsterdam (Schiphol).

"Compania TAROM anunta lansarea SkyPriority, un pachet special creat pentru a aduce beneficii pasagerilor First sau Business Class si membrilor SkyTeam Elite Plus, inclusiv membrilor Flying Blue Gold si Platinum. TAROM introduce SkyPriority incepand cu a doua jumatate a lunii mai. Printre primele aeroporturi unde va fi lansat SkyPriority se numara cele din Cluj, Timisoara, Londra (Heathrow) si Amsterdam (Schiphol)", se arata intr-un comunicat transmis vineri de companie.

Pasagerii eligibili vor avea marcat indicativul SkyPriority pe cartile de imbarcare.

"Aeroporturile din intreaga lume, participante in proiect vor avea zone delimitate si semnalizate pentru fiecare din serviciile oferite in acest proiect", se precizeaza in comunicat.

In prima faza serviciul va permite prioritate la check-in, la predarea bagajelor, la ticketing si transfer, la imbarcare, la livrarea bagajelor si alocarea unor trasee distincte in anumite aeroporturi (fast-track) pentru zonele de securitate si imigrare.

Proiectul SkyPriority a fost lansat in 1 martie 2012 in anumite aeroporturi din reteaua SkyTeam si va continua sa se dezvolte pe parcusul anului 2012, ajungand pana la inceputul anului 2013 la aproximativ 1.000 de aeropoturi.

Pasagerii SkyTeam Elite Plus vor primi informatii personalizate despre SkyPriority, prin corespondenta trimisa de fiecare program de fidelizare SkyTeam in parte, in cazul pasagerilor TAROM fiind vorba de Flying Blue.

SkyPriority este un produs SkyTeam si reprezinta cel mai mare proiect colectiv al aliantei, de pana acum, special creat sa ofere servicii aeroportuare prioritare clientilor de top.

Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Mai mulți analiști economici din Statele Unite trag un semnal de alarmă cu privire la performanța financiară reală a companiilor americane listate pe bursă. Ei susțin că practic nu a...
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
#tarom SkyPriority, #serviciu SkyPriority aeroporturi, #servicii Tarom , #Companii Romania