The Azores organizeaza a doua editie Best Practices in Romanian CSR

Miercuri, 31 Mai 2017, ora 15:03
1722 citiri
The Azores organizeaza a doua editie Best Practices in Romanian CSR

A doua editie a evenimentului "Best Practices in Romanian CSR", organizat de The Azores Sustainability & CSR Services, va avea loc pe 8 iunie la Hotel Epoque 5* din Bucuresti.

In cadrul acestei conferinte vor fi diseminate rezultatele analizei "Romania CSR Index" editia a II-a, cea mai importanta analiza despre implicarea companiilor din Romania in domeniul responsabilitatii sociale.

"Ne apropiem de 2018, anul in care Directiva 2014/95/UE va impune companiilor cu peste 500 de angajati din UE sa fie transparente cu privire la informatiile non-financiare. Aceste informatii se refera la impactul asupra mediului, impactul social sau informatii legate de personal si de combaterea coruptiei.

Pe langa obligatia impusa de lege, companiile incep sa fie mai interesate de CSR si pentru a raspunde interesului tot mai mare al investitorilor de a sustine o dezvoltare sustenabila, dar si pentru a comunica partilor co-interesate cum incearca sa gaseasca solutii la anumite probleme sociale sau de mediu.

Acesta este contextul in care vom analiza impreuna statusul CSR-ului in Romania, in cadrul acestei conferinte", subliniaza Alina Liciu, Fondator si Managing Partner The Azores, organizator al evenimentului.

Evenimentul are scopul de a aduce in discutie atat instrumentele care pot fi folosite de companii pentru construirea strategiei de CSR si raportarea informatiilor non-financiare, cat si detalii privind procesul de raportare.

De asemenea, vor fi trecute in revista cele mai recente campanii de CSR ale unor companii leader in acest domeniu in tara noastra si va fi analizat modul in care stabilesc aceste companii domeniul in care isi propun sa aiba un impact, cum gestioneaza dialogul cu stakeholderii si cum masoara rezultatele.

"Best Practices in Romanian CSR" include doua paneluri:

Panel 1: Importanta CSR-ului pentru companiile din Romania in 2017 - in cadrul caruia speakerii vor fi Irina Ionescu, Public Affairs & Communications Manager Coca-Cola HBC Romania, Nicoleta Deliu, Sef departament Comunicare Corporativa si Afaceri Comunitare BCR, Gaetano Casale, Consultant CSR pentru Siveco Romania si Alina Liciu, Fondator The Azores Sustainability and CSR Services

Panel - dezbatere: Oportunitatile raportarii de CSR - cu Mona Nicolici, Head of Sustainability Department OMV Petrom, Bogdan Arnautu, Sef Departament Comunicare HeidelbergCement Romania si Dragos Tuta, Founder & Managing Partner The CSR Agency. Moderatorul acestui panel-dezbatere va fi Iuliana Roibu, Manager Reporting Division The CSR Agency.

Evenimentul este sustinut de: Coca-Cola HBC Romania, BCR si SIVECO Romania.

Parteneri media ai evenimentului: The CSR Report, Ziare.com, PRwave.ro, The Trends Magazine, KLARMEDIA

Co-organizator: Adrenallina, Sports PR & more

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul evenimentului.

Inscrierile se pot face AICI.

Cei care se inscriu pana pe 2 iunie vor beneficia de pretul promotional Early Bird de 50 euro. De asemenea, reprezentantii ONG-urilor si studentii au o oferta speciala (indiferent de data de inscriere) de 40 euro. Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#Best Practices Romanian CSR 2017 , #Companii Romania