Vanzarile Cemacon au crescut cu 34% in primele 9 luni din 2013

Miercuri, 09 Octombrie 2013, ora 09:30
1244 citiri
Vanzarile Cemacon au crescut cu 34% in primele 9 luni din 2013

Cemacon, unul dintre principalii producatori de sisteme de zidarie din Romania, a inregistrat in trimestrul al treilea al acestui an o crestere cu 38% a vanzarilor, comparativ cu aceeasi perioada din 2012, in timp, in primele 9 luni cresterea, raportata la perioada ianuarie-septembrie 2012, a fost de 34%, conform datelor furnizate Bursei de Valori Bucuresti.

In primele noua luni ale acestui an, zona Timisoara a avut cea mai spectaculoasa crestere, vanzarile companiei in regiune majorandu-se de zece ori fata de perioada similara din 2012.

"Anul acesta am dorit ca prin toate proiectele pe care le intreprindem sa ne deschidem premisele de crestere: am creat un portofoliu nou de produse, am trecut printr-un proces de rebranding, ne-am extins pe piete noi. Rezultatele comerciale exceptionale si faptul ca am reusit niste constructori si dezvoltatori mari sa ne foloseasca produsele ne demonstreaza ca, pe de o parte, suntem o companie performanta in piata, iar, pe de alta parte, acestia au inteles ce ne diferentiaza in piata. (...)

In continuare, in 2014, mizam pe crestere si ne-am pregatit deja strategia care sa ne sustina in acest sens", a afirmat Liviu Stoleru, director general si presedinte al Consiliului de Administratie al Cemacon.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#vanzari Cemacon 2013, #rezultate financiare CEMACON, #CEMACON Bursa de Valori , #Companii Romania