Xerox face angajari in Romania: 500 de locuri de munca la Iasi

Marti, 27 Noiembrie 2012, ora 10:20
4326 citiri
Xerox face angajari in Romania: 500 de locuri de munca la Iasi

Unul dintre cei mai mari producatori de copiatoare, imprimante si multifunctionale la nivel mondial, Xerox a deschis un centru de servicii de externalizare a operatiunilor de IT si a proceselor de business la Iasi

Compania va angaja 100 de persoane pana la 31 decembrie si peste 500 de persoane pana la sfarsitul anului viitor.

Cu sediul in cladirea IDEO Business Center din Iasi, Xerox Shared Services Center (XSSC) va furniza servicii administrative si de back-office unor clienti europeni ai Xerox, asigurand, in acelasi timp, suport intern pentru companie.

"Centrul isi va extinde rapid operatiunile, angajand, in total, 100 de persoane pana la finalul anului. Competentele necesare pentru ocuparea posturilor libere includ cunoasterea unei limbi straine (in special limba engleza), experienta in utilizarea calculatorului si a aplicatiilor Microsoft Office, precum si alte specializari in functie de domeniul de activitate: resurse umane, IT, finante etc", se arata intr-un comunicat al companiei, citat de Mediafax.

Noul centru va angaja 500 de specialisti pana la sfarsitul anului 2013, pe pozitii precum manager suport software, IT project manager, IT developer, analist financiar, specialist beneficii extra-salariale, asistent resurse umane si marketing sau contabil fonduri de pensii.

Xerox este prezent pe piata romaneasca de peste 40 de ani, furnizand servicii complete de management al documentelor. Compania are cinci distribuitori, 24 de concesionari si peste 200 de reselleri autorizati.

Cu o cifra de afaceri de 23 miliarde de dolari, Xerox este lider mondial in procese de business si managementul documentelor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#Xerox investitii Romania, #Xerox investitii Iasi, #Xerox centru Iasi , #Companii Romania