Zenith Romania lanseaza la nivel local noua pozitionare globala

Joi, 26 Aprilie 2012, ora 10:01
1345 citiri
Zenith Romania lanseaza la nivel local noua pozitionare globala

ZenithOptimedia Group, reteaua internationala de media, din care face parte Zenith Romania, se relanseaza astazi printr-un proces de rebranding global si o noua pozitionare - "LIVE ROI".

"Live ROI" inseamna aceeasi abordare riguroasa, dar desfasurata in timp REAL, consolidand angajamentul agentiei de a oferi solutii analitice si creative, pentru cresterea performantei de business a clientilor(ROI).

Noua pozitionare este sustinuta de un ansamblu global de instrumente de ultima generatie, procese, programe, initiative, incluzand Touchpoints ROI Tracker, Pathways si Catalyst, Socialtools, Adforecast.com, Open si Live Academy.

Aceasta noua pozitionare strategica a fost translatata si intr-un proces de re-branding a identitatii organizatiei, care a inceput astazi in toate cele 250 de birouri internationale si cuprinde toate companiile Grupului ZenithOptimedia, inclusiv agentia Zenith Media Romania.

Zenith Media se redenumeste, simplu, Zenith.

Noul branding Zenith retine in subtext sintagma "The ROI Agency", culoarea albastra si simbolul care semnifica ascensiunea. Logo-urile celorlalte divizii ale grupului, Zed Digital, Newcast, Zenith Retail, FMCG, folosesc logotipul Zenith, dar se diferentiaza prin alte culori si simboluri.

Zenith Romania, parte a retelei internationale ZenithOptimedia detinuta de Publicis Group, este una dintre cele mai puternice agentii de comunicare din Romania.

Zenith Romania asigura servicii de inalta calitate si excelenta in communications planning, negociere si cumparare de spatii media, analize de piata, competitie si consumator.

Agentia are in portofoliu companii de top locale si internationale, printre care: BRD-GSG, Carrefour, Chipita, Ficosota, ING Group, L'Oreal, Nestle, Puma, Reckitt Benckiser.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#Zenith Media rebranding, #ZenithOptimedia Group Live ROI , #Companii Romania