Companiile de software se dezvolta pe piata externa: Cazul Wizrom Software

Luni, 25 Iunie 2012, ora 17:46
1586 citiri
Companiile de software se dezvolta pe piata externa: Cazul Wizrom Software

Compania Wizrom Software a atras lunar, in acest an, cel putin un nou client din Bulgaria, Serbia, Slovenia, Croatia si Cehia, inregistrand o crestere semnificativa a cererii de solutii si servicii din aceste tari, informeaza un comunicat al companiei, remis luni Agerpres.

"Avem cel putin un nou client in fiecare luna in fiecare dintre aceste tari, ceea ce reprezinta o schimbare majora fata de anii anteriori. Vorbim de proiecte majore, generate fie de clientii nostri din Romania care isi extind operatiunile in tarile mentionate, fie de companii de peste hotare cu care lucram aici si care decid sa adopte solutiile noastre si la sediile lor centrale", a declarat Adrian Bodomoiu, managing director Wizrom Software.

Pe de alta parte, prezenta puternica pe piata din Bulgaria incepe sa genereze clienti in Romania: de la inceputul anului, Wizrom a semnat cu trei companii din Bulgaria care au deschis operatiuni in Romania, in domeniile productie si servicii, si pentru care implementeaza solutia ERP WizPro.

Noile proiecte sunt rezultatul schimbarilor strategice operate de Wizrom in cursul anului trecut, ce au permis companiei sa fie intr-o pozitie favorabila anul acesta, cand firmele au reinceput sa investeasca in solutii software. Numai in luna aprilie din aceste an, cererea de implementari a crescut de patru ori comparativ cu aceeasi luna din 2011, iar tendinta se mentine si in prezent.

In plus, Wizrom Software si-a completat recent portofoliul de solutii prin incheierea unui parteneriat cu Infor, a treia cea mai mare companie de software si servicii din lume.

Fondata in 1992, compania Wizrom Software este specializata in solutii software de gestiune a afacerilor pe verticalele de business vanzari engros si distributie, retail, productie, servicii, banci, asigurari, auto, furnizand totodata servicii profesionale pentru sisteme IT, consultanta si expertiza in domeniu pentru toate categoriile de afaceri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#piata software, #companii software piata externa, #vanzari companii software , #Companii software