Siveco isi consolideaza echipa de management. Mihai Tudor conduce divizia Comerciala

Luni, 13 Ianuarie 2014, ora 14:10
2168 citiri
Siveco isi consolideaza echipa de management. Mihai Tudor conduce divizia Comerciala
Sursa foto: Amcham

SIVECO Romania, producator de aplicatii pentru afaceri, l-a numit la conducerea diviziei Comerciale pe Mihai Tudor, in calitate de Vicepresedinte al companiei.

"Preocuparea permanenta de a raspunde celor mai ridicate exigente ale clientilor nostri, de a le propune si oferi solutii informatice si comerciale care sa-i ajute in mod real sa-si eficientizeze organizatiile pentru a deveni tot mai profitabile reprezinta pentru noi o adevarata profesiune de credinta. Mihai Tudor este pentru noi persoana potrivita in locul potrivit pentru el. Am convingerea ca experienta lui manageriala si comerciala ne va ajuta sa ne indeplinim obiectivele ambitioase de crestere internationala a companiei. 2014 promite sa fie un an exceptional pentru noi toti", a declarat Irina Socol, Presedintele si Directorul General SIVECO Romania.

Mihai Tudor a lucrat anterior la Romtelecom si IBM

Mihai Tudor, 53 de ani, este de profesie inginer electrotehnist si are o experienta de peste 25 de ani in industria locala si internationala de IT&C.

El a fost director de vanzari al companiei IBM Romania in perioada 1998-2001, manager cu resposabilitati regionale pe linie de business pentru Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa la sediul IBM din Viena in perioada 2001-2006, iar in perioada 2006-2010 a condus IBM Romania in calitate de director general, fiind ulterior promovat director general al IBM pentru sud-estul Europei.

In perioada 2012-2013, a fost directorul executiv comercial pentru segmentul de business Romtelecom.

"Ma bucur sa ma alatur echipei SIVECO, intr-un an plin de oportunitati pentru intreaga piata de IT. Sunt sigur ca impreuna vom creste atat capacitatea de reactie comerciala, cat si nivelul de reflectare a calitatii serviciilor in gradul de satisfactie a clientilor. SIVECO este o firma romaneasca de tip premier, cu un potential excelent de crestere a expunerii si prezentei internationale", a spus Tudor.

Managementul SIVECO a preluat actiunile detinute de Enterprise Investors si Intel Capital

Saptamana trecuta, managementul SIVECO a anuntat ca a achizitionat integral pachetul de actiuni detinut in companie de catre fondurile de investitii Enterprise Investors si Intel Capital

Aceasta decizie strategica transmite un semnal pozitiv referitor la planurile de dezvoltare ale companiei si demonstreaza asumarea acestora de catre management

Achizitia este finantata printr-un imprumut acordat de Raiffeisen Bank.

Incepand din anul 2005, Enterprise Investors si Intel Capital au detinut 32,5% din actiunile companiei. Intel Capital este fondul global de investitii si, totodata, organizatia care se ocupa de fuziuni si achizitii in cadrul Intel, iar Enterprise Investors este cel mai mare fond de investitii din Europa Centrala si de Est.

Fata de 2005, cifra de afaceri a companiei a crescut de la 35 milioane dolari pana la 89 de milioane dolari in 2012, SIVECO desfasurand in prezent proiecte in 27 de tari si detinand un portofoliu de peste 1.500 de clienti pe piata locala si internationala.

Compania a deschis in acest interval de timp cinci birouri de reprezentare comerciala in Bulgaria (din 2008), Emiratele Arabe Unite (din 2010), Belgia/Comisia Europeana (din 2011), Kazahstan (din 2012) si Turcia (din 2013).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins gama de produse: ce oferă noile căști wireless ale producătorului
Motorola și-a extins recent portofoliul de produse, lansând nu doar noua serie de telefoane mobile Edge 50 - care include modelele Moto Edge 50 Pro, Moto Edge 50 Ultra și Moto Edge 50 Fusion -...
#management siveco, #siveco mihai tudor, #companie software , #Companii software