Secretul succesului in taximetrie: feedback-ul de la clienti

Marti, 07 Iulie 2015, ora 11:02
2562 citiri
Secretul succesului in taximetrie: feedback-ul de la clienti
Foto: Star Taxi

Lansata in urma cu 3 ani, in 2012, aplicatia Star Taxi a reusit sa colectioneze un numar impresionant de utilizatori. Aceasta a inregistrat peste 10 milioane de comenzi in ultimii doi ani si continua sa creasca, fiind una dintre preferatele utilizatorilor.

Succesul acestei aplicatii se datoreaza increderii pe care o confera clientilor, calitatii serviciilor de transport oferite, dar si faptului ca poate fi utilizata de pe dispozitivele care ruleaza cele mai populare sisteme de operare - Android, iOS si, mai nou, Windows.

Iata care sunt lucrurile care o diferentiaza de alte servicii similare prezente pe piata:

Opinia clientului este foarte importanta

Prima regula a succesului intr-o afacere cu servicii este intuirea nevoilor publicului si satisfacerea acestora. Astfel, Star Taxi a reusit sa revolutioneze taximetria printr-un program disponibil si compatibil cu telefoanele inteligente si cu tabletele, prin care clientii pot oferi feedback cu privire la serviciile companiei si la colaboratorii acesteia.

In primul rand, acestia pot face o lista a soferilor favoriti si pot scrie recenzii cu privire la experienta unui traseu. Astfel, fiecare sofer are cate un rating, acordat in functie de feedbackul clientilor si comentariile aferente acestuia, care poate fi vizualizat de catre oricare dintre utilizatori. De curand, compania a implementat o noua functionalitate a aplicatiei, aceea de a bloca soferii; prin aceasta, clientii pot face o selectie a conducatorilor auto, astfel incat cei alaturi de care au avut experiente neplacute sa nu mai aiba acces in viitor la comenzile lor.

O alta functie utila pe care o pune la dispozitie aplicatia este aceea de a urmari soferii, respectiv masinile pe care le asteapta. Utilitatea acesteia este apreciata in randul utilizatorilor, care au acum acces sa monitorizeze masina pe traseu, astfel incat sa stie cu exactitate cand este momentul oportun sa le iasa in intampinare.

In plus, toti clientii Star Taxi au acces la un call center care functioneaza non-stop si unde pot raporta eventualele probleme sau neintelegeri. Prin intermediul aplicatiei, acestia pot contacta si in mod direct soferii, pentru a le oferi mai multe repere sau detalii cu privire la comanda.

Nu este de mirare ca aplicatia a strans un numar impresionant de clienti si foarte multe comenzi, inca de la momentul lansarii. Este una dintre putinele, existente pe piata, care acorda o importanta deosebita clientului, oferindu-i posibilitatea sa comunice mai usor cu compania pentru a o ajuta astfel sa-si imbunatateasca serviciile.

Descarca-ti chiar acum aplicatia!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#aplicatie Star Taxi, #blocare sofer taxi, #aplicatie comanda taxi , #Companii taxi