CFR scoate la licitatie din nou zece sectii de cale ferata

Marti, 20 Decembrie 2011, ora 15:47
2302 citiri
CFR scoate la licitatie din nou zece sectii de cale ferata

CFR SA organizeaza joi o licitatie pentru inchirierea a zece sectii de cale ferata neinteroperabile.

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA va organiza, pe 22 decembrie, la Bursa Romana de Marfuri, o licitatie publica cu strigare pentru inchirierea a zece sectii de cale ferata care apartin infrastructurii feroviare neinteroperabile, a anuntat marti compania.

Participantii la licitatie pot depune oferte pentru una sau mai multe sectii, respectiv Bucuresti Sud Calatori -Titan Sud; Bucuresti Sud Calatori - Oltenita; Caciulati - Snagov Plaje; Buda - Slanic; Ploiesti Nord - Maneciu; Sebes Alba - Petrestii de Padure; Dornesti - Gura Putnei - Putna; Dornisoara - Floreni; Gura Humorului - Darmanesti; Crasna - Husi.

Durata de valabilitate a contractului de inchiriere este de patru ani, iar criteriul de atribuire va fi pretul cel mai mare.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 22 decembrie, ora 09.00, deschiderea acestora urmand sa aiba loc in aceeasi zi la ora 10, la sediul Bursei Romane de Marfuri.

CFR are posibilitatea sa ofere in regim de inchiriere, prin licitatii publice la Bursa Romana de Marfuri, sectiile de circulatie apartinand infrastructurii feroviare neinteroperabile catre operatori economici.

Operatorii economici, desemnati castigatori, sunt obligati sa preia si personalul CFR existent sau care isi desfasoara activitatea pe sectia sau grupul de sectii aferent necesar pentru asigurarea pachetului minim social existent la momentul inchirierii, in conformitate cu prevederile legislative.

Inchirierea unor parti din infrastructura feroviara neinteroperabila reprezinta unul din angajamentele incluse in programul de eficientizare a sistemului feroviar, care vizeaza reducerea cheltuielilor si a activitatilor neprofitabile.

Prin programul de eficientizare a activitatii CFR se urmareste respectarea angajamentelor Guvernului Romaniei cuprinse in Scrisoarea de Intentie, semnata cu Fondul Monetar International si Memorandumul de Intelegere cu Uniunea Europeana.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#cale ferata CFR, #vanzari CFR, #licitatie cfr , #Companii transport