De ce sa alegi transporturile rutiere in defavoarea celor aeriene?

Vineri, 30 Iunie 2017, ora 14:04
1547 citiri
De ce sa alegi transporturile rutiere in defavoarea celor aeriene?

De cele mai multe ori, marea majoritate a persoanelor care sunt puse in situatia de a calatori (fie pe o distanta mai lunga sau mai scurta) spre o tara straina sunt indecise in privinta modalitatii de transport cele mai potrivite in raport cu propriile nevoi, cerinte si asteptari.

Asadar, care sunt principalele motive pentru care calatorii ar trebui sa isi indrepte atentia asupra transportului rutier in defavoarea celui pe cale aeriana?

Ei bine, exista numeroase aspecte pe care trebuie sa le aveti in vedere in acest sens, dupa cum urmeaza sa fie prezentat in randurile de mai jos.

1. Transportul rutier nu implica atat de multe etape de parcurs precum cel aerian

Persoanele care au calatorit cu avionul macar o data stiu despre ce anume este vorba. Cine nu stie de perioada de check-in, de imbarcare, de confirmare a zborului si numeroase astfel de etape costisitoare ca timp pe care sa le indepliniti?

Atunci cand optati pentru transportul rutier, tot ce trebuie sa faceti este o rezervare care se poate realiza telefonic (la firma de transport Euro Fratello chiar si online) si apoi sa plecati la drum la data dorita.

2. Cu o firma de transport nu esti limitat la numarul si greutatea bagajelor precum la avion

Intr-adevar, atunci cand doriti sa va bucurati de un bagaj complet echipat alaturi de dumneavoastra la destinatia aleasa, daca veti calatori cu avionul veti fi nevoit sa platiti sume in plus in functie de greutatea bagajului.

In schimb, cu o firma de transport nu trebuie sa va mai preocupati de greutatea bagajului, ci sa luati cu dumneavoastra toate cele necesare calatoriei, aspect care e deosebit de avantajos.

3. Cu transportul rutier ai posibilitatea de a ajunge in locatia dorita

Este posibil ca transportul aerian sa para tentant din prisma diminuarii timpului necesar pentru a ajunge la o anumita destinatie. Totusi, daca va ganditi mai bine, veti constata ca lucrurile nu stau chiar asa.

Luati in considerare faptul ca avionul poate ateriza pe anumite aeroporturi, iar acestea nu sunt precum statiile de transport rutier sau feroviar aflate in imediata apropiere a destinatiei.

Astfel, daca trebuie sa ajungeti intr-o locatie in care aeroportul este destul de indepartat, este posibil ca timpul investit calatorind cu avionul sa fie cu mult mai mare decat cel cu o firma de transport rutier.

4. Un tarif fix si nu variabil

Dupa cum bine stiti deja, tarifele companiilor aeriene sunt destul de variabile in functie de perioada in care doriti sa calatoriti. Da, este posibil sa prindeti o oferta in care pretul biletului de avion este destul de accesibil, insa asta inseamna ca trebuie sa va planificati o vacanta cu luni bune inainte.

In schimb, o firma de transport profesionista precum este Euro Fratello va va oferi intotdeauna un tarif fix al biletelor, indiferent de perioada in care calatoriti, astfel incat sa reprezinte o varianta accesibila pentru dumneavoastra.

5. Peisaje unice

Desi este destul de palpitant sa calatoresti deasupra norilor, transportul rutier iti propune mai multe peisaje unice pe care sa le poti admira. Astfel, incepand de la cladiri si orase din tari in care nu ai mai ajuns pana acum si pana la monumente interesante, toate acestea se vor transforma in amintiri placute atunci cand optezi pentru o firma de transport in locul unei companii aeriene.

Asadar, daca ati parcurs aceste randuri, cu siguranta si dumneavoastra ati ajuns la concluzia ca transportul rutier este cea mai avantajoasa optiune pentru dumneavoastra. Persoanele interesate de rutele de transport, de tarife si de detaliile pentru rezervari pot accesa pagina firmei de transport Euro Fratello - euro-fratello.ro.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#transport rutier strainatate , #Companii transport