Ghid de calatorie cu autocarul in Europa

Marti, 30 Ianuarie 2018, ora 12:32
2243 citiri
Ghid de calatorie cu autocarul in Europa

Dupa 1989, solicitarile pentru transportul international de persoane au crescut considerabil. In acest sens, firmele care furnizeaza astfel de servicii au intrat intr-un proces de modernizare, intreaga infrastructura de transport nationala si internationala aflandu-se intr-o continua modificare pentru a gasi solutii optime si rute cat mai rapide, asta mai ales pe distante lungi.

Pe de alta parte, transportul international este atat cauza cat si efect al cresterii turismului. Spre exemplu, cand este planuita o calatorie de vacanta pentru intreaga familie, deplasarea se va realiza cu autocarul sau cu microbuzul iar destinatiile alese sunt in general in Europa.

Unele dintre cele mai mari avantaje ale calatoriilor in anotimpul rece sunt preturile mai mici decat in plin sezon turistic, lipsa aglomeratiei si peisajele idilice de iarna.

Spre exemplu, daca chiar tu decizi sa calatoresti curand, alegand un furnizor de transport international de persoane cu o flota moderna in dotare, te vei bucura de un drum confortabil.

Grija condusului nu va mai exista iar tu vei putea petrece momente relaxante alaturi de cei dragi. Asta, mai ales in conditiile in care pentru soferi, siguranta pasagerilor este pe primul plan iar alegand Romfour, la fiecare calatorie ai o gustare gratuita.

Transport de la adresa la adresa

Intr-o vacanta, grijile nu-si au locul, la fel si posibilele preocupari legate de banii de taxi cheltuiti de acasa la autogara in Romania si de la autogara la adresa, in orasul unde calatoresti. In acest sens, cu Romfour, transportul se face de la adresa la adresa in deplina siguranta.

Fii conectat mereu cu cei dragi

"Am ramas fara baterie"! De multe ori cand suntem pe drum, suntem predispusi sa petrecem ore bune pe telefoanele mobile iar daca nu avem o baterie externa, comunicarea cu cei dragi de acasa ar putea fi intrerupta, cel putin pana ajungem la destinatie.

La Romfour autocarele sunt dotate cu prize. Mai mult, nu vei avea timp sa te plictisesti deoarece mereu vor rula filme la televizoarele montate deasupra scaunelor.

Cateva pareri ale celor care au calatorit deja cu Romfour Transport International de Persoane:

Tomy Ionescu: "Mi-a fost foarte usor sa aleg Romfour pentru ca aveau de departe cea mai buna oferta, atat la pret cat si la conditiile pe care le ofereau. Ce mi-a placut mie foarte mult a fost faptul ca m-a dus exact la destinatie si in felul acesta am scutit foarte multe batai de cap, deoarece ar fi trebuit sa iau mai multe legaturi, sa astept, sa pierd timp, locatia nefiind una foarte cunoscuta. Inca de la inceput mi-a placut ca este o firma foarte organizata si atenta la fiecare detaliu. Am plecat exact la ora la care era planificat, iar spre surprinderea mea, drumul nu a fost deloc resimtit. Pot spune ca a fost chiar placut fiindca totul este astfel gandit incat sa ai parte de odihna, sa poti sa mai iei si cate o gura de aer la opriri in puncte cheie si totul sa decurga cat se poate de lejer."

Mihai Ghinet: "Ma gandeam de mult timp sa merg sa vizitez Frankfurtul cu actuala mea logodnica si nu stiam cum sa ies cat mai ok la pret. Pot spune ca preturile pe care le au cei de la Romfour sunt foarte rentabile pentru ceea ce ofera si pentru ce se mai gaseste pe piata. Recomand."

Madalina Duca: "In urma cu 3 saptamani am facut o vizita unor prieteni din Haag cu ajutorul transportului asigurat de Romfour. Atat eu, cat si bebelusul meu am avut parte de un drum linistit. Asadar, recomand cu incredere acest serviciu!".

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#transport international persoane, #transport autocar Europa , #Companii transport