Schimbari la varful Air France si Air France KLM group

Marti, 18 Octombrie 2011, ora 16:15
1170 citiri
Schimbari la varful Air France si Air France KLM group

Consiliul Director al Air France KLM, intrunit in data de 17 octombrie 2011, l-a propus pe Alexandre de Juniac pentru functia de Chairman si Chief Executive Officer al Air France, in urma demisiei lui Pierre-Henri Gourgeon, ce detinea functia de Chief Executive Officer al Air France si Air France-KLM din ianuarie 2009.

Alexandre de Juniac, alaturi de Alain Bassil, Frederic Gagey, Bruno Matheu si Florence Parly, vor supune atentiei Consiliului Director al Air France si Air France KLM o serie de masuri propuse pentru a imbunatati performantele companiei si vor urmari in timp indeplinirea acestora, se arata intr-un comunicat de presa.

Jean-Cyril Spinetta, Chairman of the Board of Directors al Air France-KLM group, a fost numit la randul sau in functia de Chairman si Chief Executive Officer al Air France-KLM group. La propunerea sa, Consiliul Director a acceptat numirea lui Leo Van Wijk in functia de Deputy CEO al Air France-KLM group.

Philipe Calavia va continua sa coordoneze managementul financiar al Air France KLM group.

Schimbarile vin pe fondul problemelor financiare cu care se confrunta compania. Valoarea companiei pe piata financiara a scazut din 1999 cu 60% la 1.62 miliarde de euro.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#schimbari Air France, #schimbari conducere Air France , #Companii transport