Universal Spedition, un business cu "greutate" pentru clientii sai

Joi, 03 Decembrie 2015, ora 20:27
1900 citiri
Universal Spedition, un business cu "greutate" pentru clientii sai
Foto: unsplash.com

In urma unor ani de munca, si in Romania sunt destule firme care reusesc sa se plaseze la un nivel de calitate a serviciilor prestate egal cu al oricarei firme din strainatate. Una dintre aceste firme ele este Universal Spedition SRL, o companie specializata in transporturile de marfuri.

Firma activeaza intr-un domeniu greu, unde este nevoie de foarte multe invesitii si unde referintele bune si feedback-ul de calitate nu circula chiar atat de repede precum transporturile lor. Totusi, se poate atinge performanta prin calitate si profesionalism, firma oferind servicii complete de transport, in conditii optime si pentru categorii de marfuri diverse.

Transport intern si international la costuri competitive

Orice firma care se respecta trebuie sa poata sa transporte marfuri in toate colturile tarii. Si chiar sa depaseasca acest nivel, ajutandu-si clientii sa livreze sau sa primeasca marfuri in toate tarile europene si chiar mai departe de granitele UE. Universal Spedition a incercat mereu sa isi depaseasca limitele si, in timp, chiar a reusit asta, fie ca ele au insemnat sa ajunga intr-un timp scurt in orice parte a Romaniei, sau intr-o tara indepartata.

Valoarea unui transport, de orice tip ar fi el, se calculeaza in functie de mai multi indici si, printre acestia, se numara distanta, greutatea, volumul marfurilor, dar si numarul de drumuri necesare pentru a le transporta pe toate sau serviciile speciale de care este nevoie. Astfel, se poate ajunge la un pret corect si acceptabil, in perfecta conformitate cu cerintele transportului.

Servicii complete de transport

Universal Spedition pune la dispozitia celor interesati toate tipurile de transport, dar poate ajuta si la obtinerea de aprobari. Cele mai des intalnite ocazii in care firmele de transport nu isi pot desfasura activitatea decat pe baza unor aprobari speciale, sunt cele in care se lucreaza cu marfuri agabaritice.

In conditiile in care masinile si remorcile de transport merg cu viteza redusa, iar marfurile sunt mari si pot incurca traficul, este clar ca autoritatile compentente trebuie sa fie instiintate din timp. Nu de puteine ori, astfel de transporturi sunt insotite si de masini speciale, de semnalizare.

Transport rapid si sigur pentru toate tipurile de marfuri

Printre vehiculele aflate in parcul auto al firmei se numara camioane, dube sau microbuze, dar nu lipsesc nici vehiculele speciale, pentru transport marfa frigorifica. La acestea pot sa apeleze proprietarii de magazine alimentare sau din domeniul HORECA, care au nevoie de produse congelate sau refrigerate livrate in cel mai scurt timp pentru a-si mentine prospetimea.

Insa ele nu sunt singurele transporturi speciale ce pot sa fie facute. Se pot transporta substante periculoase, cherestea, containere, produse siderurgice sau utilaje agricole. Parcul auto este unul complet, echipat pentru toate nevoile ce pot sa apara.

Transporturi aeriene si maritime

In ziua de astazi, lumea este conectata prin retele de transport mondiale si uneori poate fi necesar ca marfa ta sa fie transportata pe alte cai decat pe sosea. Universal Spedition SRL, prin partenerii sai, ofera aceste posibilitati de transport, incluzand totodata si drumurile pana in porturi sau pana la aeroporturi.

In cazul curselor aeriene, pot sa fie transportate pachete mai mici, prin intermediul zborurilor charter de la firmele asociate. Aceasta este cea mai rapida metoda de transport pentru produse de valoare de dimensiuni mici si medii, valoarea costului acestui transport fiind pe masura.

Containerele si utilajele foarte grele sunt mutate de cele mai multe ori cu ajutorul vapoarelor, iar Universal Spedition si-a obisnuit clientii si cu astfel de servicii. Ei lucreaza in parteneriat cu firme asiatice, dar si cu unele locale, totul pentru ca marfurile foarte grele sa poata fi mutate dintr-o tara in alta sau chiar de pe un continent pe altul.

Transporturi agabaritice si speciale

Daca marfurile foarte grele pot sa fie aduse in tara pe calea apei, problemele apar atunci cand acestea trebuie sa ajunga la sediul firmei sau pe santier. In aceste conditii apare nevoia unor transporturi agabaritice ce necesita diverse aprobari speciale de la autoritatile competente ale localitatilor prin care se face trecerea si de multe ori chiar si de convoi, pe de-o parte pentru a proteja marfurile, dar si pentru a semnaliza celorlalti participanti la trafic faptul ca transportul se desfasoara in niste conditii deosebite.

Desi reprezinta cea mai dificila metoda de transport terestru, Universal Spedition a reusit de-a lungul anilor sa livreze astfel de marfuri, fiind una dintre cele mai apreciaten firme din Romania din acest punct de vedere. Transportul se desfasoara in conditii sigure, iar compania pune la dispozitie celor interesati atat vehiculele, cat si soferii si actele necesare.

Din toate aceste motive, compania si-a capatat un renume foarte bun atat pe piata interna cat si pe cea internationala si acum poate sa ofere o gama foarte variata de servicii de transport, de la cele mai mici marfuri, la unele care necesita conditii cu adevarat speciale.

Pentru mai multe infomatii, persoanele interesate pot sa le accesese site-ul la adresa transportmarfauniversal.com.

Aici gasiti toate detaliile necesare pentru a decoperi mai multe informatii legate de serviciile lor, numarul de vehicule necesare, tipul si gabaritul acestora si multe altele, impreuna cu datele de contact ale companiei.

Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o nouă actualizare pentru Windows 11. Cu ce îmbunătățiri vine
Microsoft a lansat o actualizare pentru Windows 11, identificată prin codul KB5036980, care introduce noi funcții, dar și un element mai puțin plăcut: reclame în meniul Start. Această...
Cum a ajuns Romania pe locul 1 in UE la inflatie? Prin politicile catastrofale ale Guvernului, care pare a lucra contra cetatenilor
Cum a ajuns Romania pe locul 1 in UE la inflatie? Prin politicile catastrofale ale Guvernului, care pare a lucra contra cetatenilor
Cum intretine Romania inflatia? Aceasta este alimentata de o „super avalansa de tichete", precum cele pentru profesori, pentru mamici, pe langa cresterile de taxe din ultima perioada, potrivit...
#transport marfa frigorifica, #companie transport, #transport aerian, #transport agabaritic, #Universal Spedition , #Companii transport