Vola.ro isi integreaza sistemul de rezervari pe Infoturism.ro

Marti, 19 Iunie 2012, ora 14:01
2455 citiri
Vola.ro isi integreaza sistemul de rezervari pe Infoturism.ro
Daniel Truica, managing partner Vola.ro

Cea mai mare agentie online de turism din Romania, Vola.ro, anunta parteneriatul cu portalul Infoturism.ro, accesat de peste 500.000 de turisti lunar.

In urma parteneriatului, Vola.ro estimeaza o crestere cu 5% a vanzarilor biletelor de avion in urmatoarele doua luni.

"Acest modul este in dezvoltare de cateva luni si consideram ca am ajuns la perfectionarea lui prin integrarea intregii experiente de pana acum. Ne asteptam ca aceasta sa fie prima colaborare ce foloseste noua platforma de afiliere whitelabel si suntem convinsi ca vom incheia parteneriate si cu alte site-uri importante din Romania", a declarat Daniel Truica, managing partner Vola.ro.

Colaborarea implica o integrare a tehnologiei de cautare si rezervare Vola.ro pe site-ul partenerului, pastrand nealterate elementele portalului Infoturism.ro. Clientii vor putea astfel efectua rezervari pentru servicii Vola.ro direct prin intermediul Infoturism.ro, fara costuri suplimentare.

"Parteneriatul nostru cu Vola.ro are la baza dorinta comuna de a oferi pasionatilor de calatorii acces la informatie cat mai utila si servicii de calitate. Suntem bucurosi ca portalul nostru, cel mai vizibil din piata turistica din Romania, ofera acum vizitatorilor acces la serviciile celei mai mari agentii online de turism, Vola.ro", a precizat Doru Marculescu, director general Infoturism Media.

Portalul Infoturism.ro reprezinta deja un nume pe piata turistica online, cu peste 100.000 oferte de vacanta si 400 de agentii de turism membre. Infoturism.ro beneficiaza de o platforma tehnologica si grafica de ultima ora, fiind cel mai vizitat portal de turism in ultimii unsprezece ani.

Sistemul de parteneriat cu Vola.ro este disponibil pentru orice portal specializat pe domeniul turistic, beneficiile fiind atat pentru consumatori, care au acces la serviciile Vola.ro fara costuri suplimentare, cat si pentru websitul partener, ce beneficiaza de venituri suplimentare din comisioanele aferente intermedierii acestor servicii.

Sistemul de acordare a comisionului este unic pe piata din Romania, website-ul partener continuand sa primeasca aceste comisioane chiar si atunci cand clientii se adreseaza ulterior pentru rezervari direct la Vola.ro. Acest lucru este posibil printr-un tracking corect al clientilor, partenerul avand garantia ca nu doar directioneaza clienti catre Vola.ro, ci beneficiaza de fiecare data cand acest client revine la Vola.ro, odata cu fidelizarea acestora.

Vola.ro este cea mai mare agentie de turism online din Romania, care ofera servicii complete de turism: bilete de avion de linie si low-cost, rezervari hoteluri, pachete de vacanta, asigurari medicale de calatorie si servicii de rent-a-car.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Planuri mari pentru Portul Constanța. Sorin Grindeanu: ”Ne dorim extinderea cooperării cu partenerii din Emiratele Arabe Unite”
Planuri mari pentru Portul Constanța. Sorin Grindeanu: ”Ne dorim extinderea cooperării cu partenerii din Emiratele Arabe Unite”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, afirmă vineri că mesajul pe care l-a avut în cadrul întrevederii, de la Abu Dhabi, cu cei din conducerea companiei DP World (Dubai Ports) este că ne...
Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
Angajaţii Amazon au „pozat” drept comercianţi terţi pentru a aduna informaţii de la Walmart, eBay şi alţi rivali ai gigantului american. Aceștia au avut acces la sistemele concurenței...
#vola ro bilete avion, #oferte agentii turism, #planificare concediu, #oferte concediu strainatate , #Companii turism