Se intampla si la case mai mari: Concedieri la cotidianul Washington Post

Duminica, 17 Februarie 2013, ora 11:08
1410 citiri
Se intampla si la case mai mari: Concedieri la cotidianul Washington Post

Cotidianul american Washington Post a concediat cateva zeci de angajati, incercand prin acest proces de restructurare sa isi reduca cheltuielile.

Concedierile au fost anuntate prin intermediul unui mesaj intern de catre Shailesh Prakash, vicepresedinte Digital Product Development si Chief Information Officer (CIO), potrivit caruia incepand cu 30 aprilie 2013 vor fi eliminate din organigrama mai multe locuri de munca, iar angajatii afectati de aceasta restructurare au fost deja notificati, informeaza huffingtonpost.com

Desi nu a fost facut public numarul locurilor de munca restructurate, potrivit unor surse din redactia publicatiei Washington Post, 54 de persoane au fost concediate.

De aceasta decizie a fost afectata intreaga echipa a departamentelor care se ocupau de proiecte IT si de aplicatii pentru dispozitive mobile. Angajatii departamentelor editoriale nu au fost afectati de restructurare.

Pe de alta parte, conducerea Washington Post are in vedere si alte masuri pentru eficientizarea activitatii publicatiei, intre care si mutarea birourilor cotidianului, care in prezent are sediul central la Washington, D.C.

Totodata, in luna decembrie, cotidianul Washington Post a anuntat ca in 2013 va introduce plata pentru accesul la continutul sau online.

Washington Post este una dintre cele mai importante publicatii americane. La cotidianul detinut de The Washington Post Company lucreaza in prezent peste 700 de jurnalisti.

The Washington Post Company este o companie de media americana care detine, printre altele, publicatiile The Washington Post, The Herald - Everett, Express, El Tiempo Latino, The Gazette, dar si Greater Washington Publishing si Washington Post Writers Group.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Noua versiune Android 15 va introduce o funcție inovatoare care va alerta utilizatorii atunci când dispozitivele lor sunt pe cale să se defecteze din cauza uzurii excesive a cipului de stocare...
#concedieri Washinton Post, #concedieri cotidian american, #demiteri WP , #Concedieri