Danila, Petre & Asociatii: extindere pe piata de consultanta fiscala si recuperare creante

Miercuri, 29 Septembrie 2010, ora 17:24
1374 citiri
Danila, Petre & Asociatii: extindere pe piata de consultanta fiscala si recuperare creante

Casa de avocatura Danila, Petre & Asociatii estimeaza dublarea afacerilor in 2011 fata de acest an. prin extinderea ariei de expertiza si cuplarea celor trei firme partenere, a declarat miercuri senior partner Danila, Petre & Asociatii, Luminita Danila. 

"Clientii au probleme de natura fiscala si ne-am gandit ca toate cele trei firme partenere vor avea un profit.

Avem in prezent peste 400 de cazuri de insolventa, iar ca numar de dosare ar fi 52-55% pentru institutiile financiar-bancare.

Sansele de recuperare in insolventa sunt precare, in schimb, creditorii care si-au asigurat creantele prin masuri asiguratorii au cele mai bune sanse sa isi recupereze creantele" a precizat Luminita Danila.

Casa de avocatura Danila, Petre & Asociatii are in prezent 17 avocati interni si sase cu colaborare permanenta in Bucuresti, Oradea si Cluj, iar pana la sfarsitul anului, alti patru avocati vor face parte din echipa.

Totodata, administratorul Active Recovery, societate de la care Danila, Petre & Asociatii a preluat 25% din actiuni, a declarat ca in domeniul de activitate este inclusa si sprijinirea societatilor de tip ITM in recuperarea de creante, iar din baza de clienti, 70% o reprezinta companiile de leasing.

"Compania are 20 de agenti de recuperare si are birouri in zonele de dezvoltare ale tarii.

Trebuie sa mentionez ca, in ultima perioada, firmele de leasing au alocat resurse in zona de recuperare " a precizat Administrator Active Recovery, Marian Comanescu.

Casa de Avocatura Danila, Petre & Asociatii a anuntat miercuri extinderea pe piata de consultanta fiscala si recuperare bunuri si creante prin infiintarea unei noi societati si incheierea unui acord de preluare a 25% din actiunile societatii Active Recovery. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#casa, # avocatura, # dpa , #Creante