Standard Snacks a intrat in insolventa

Miercuri, 07 Iulie 2010, ora 15:01
2483 citiri
Standard Snacks a intrat in insolventa

Tribunalul Bucuresti a aprobat recent intrarea in insolventa a producatorului si distribuitorului de snacksuri si chipsuri Standard Snacks, la cererea unui creditor, iar Casa de Insolventa Transilvania a devenit administratorul judiciar al firmei, precizeaza Mediafax.

Firma care a cerut insolventa Standard Snacks, in contul unei datorii de circa 100.000 de euro, este Piraeus Leasing.

La jumatatea lunii mai, firma anunta pentru 2010 o cifra de afaceri de 16,5 milioane euro, in crestere cu 10%, dupa ce anul trecut a inregistrat vanzari de aproximativ 15 milioane euro.

De asemenea, Standard Snacks a anuntat ca va continua exporturile, in special catre partenerii din Bulgaria si Italia, pentru a consolida aceasta directie de business, care are in prezent o pondere de 10% in cifra de afaceri.

"In 2010, chiar daca va fi un an dificil, prin organizare si o mai buna pozitionare pe piata, cred ca vom putea realiza o crestere a afacerilor. Contextul economic, care a determinat modificarea obiceiurilor de consum si reducerea bugetelor dedicate cumparaturilor, ne obliga sa fim foarte atenti la piata, flexibili, sa ne concentram pe produsele bine primite de consumatori", a declarat atunci, intr-un comunicat, Dorin Dragoi, presedintele si proprietarul Standard Snacks.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#datorii, #insolventa, #snacks, #standard , #Datorii