Crown Plaza face jonglerii cu datoriile

Joi, 24 Noiembrie 2011, ora 09:09
2253 citiri
Crown Plaza face jonglerii cu datoriile
Sursa foto: newz.ro

Imprumutul de 151 milioane de dolari contractat de Crown Plaza Times Square, membrul din Manhattan al lantului hotelier, a fost preluat de un alt creditor, pentru a se preveni un iminent faliment.

Agentia de evaluarea Fitch Ratings a precizat, miercuri, ca hotelul era la un pas sa declare incapacitate de plata si a gasit o solutie prin contractarea unui nou imprumut, noteaza Bloomberg.

Noul creditor face parte din Midland Loan Services si se numeste CT Investment Management CO, a mai precizat reprezentantul agentiei de evaluare.

Imprumutul finantat de CT Investment Management Co a avut scadenta initiala pe data de 9 decembrie 2009, cu doua optiuni de prelungire, valabile timp de un an de zile. Ambele posibilitati au fost deja folosite, mai relateaza Fitch.

Hotelul are 770 de camere, a fost construit in 1989 si are mai multe facilitati, printre care birouri, spatii de retail si parcare subterana. In 2008 a fost complet renovat, in urma unei investitii de 72 milioane de dolari.

In Romania, hotelurile de cinci stele Crowne Plaza si Athenee Palace Hilton, sunt detinute de omul de afaceri George Copos.

Acestea au finalizat primele noua luni ale anului cu afaceri de 57,3 milioane de lei (13,6 milioane de euro), mai mari cu cateva procente fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#datorii crown plaza, #faliment crown plaza, #afaceri crown plaza , #Firme faliment