Afla cum iti poti organiza mai usor afacerea, cu ajutorul unui fiset metalic!

Luni, 10 Decembrie 2018, ora 16:21
2357 citiri
Afla cum iti poti organiza mai usor afacerea, cu ajutorul unui fiset metalic!

Planificarea eficienta a oricarei activitati, indiferent de domeniu, se prezinta sub forma obtinerii unui mediu curat, placut si bine organizat. Astfel, cea mai buna solutie in acest caz este achizitionarea unui fiset metalic pentru pastrarea ordonata a documentelor si actelor importante.

Alaturi de aceasta calitate, un fiset metalic este si o foarte buna investitie pe termen lung, gratie materialelor de calitate folosite la fabricarea acestuia. Din acest motiv, fata de un dulap din lemn, fisetul metalic va putea fi folosit multi ani la rand fara a necesita reparatii sau mentenanta periodica.

Astfel, oricand este necesar sa arhivezi sau sa stochezi atat documente si dosare, cat si obiecte sau instrumente, un fiset metalic iti va fi la indemana. Iata care sunt cele mai cunoscute tipuri de fisete metalice:

Un fiset metalic poate varia ca dimensiuni sau dotari, in functie de spatiul in care este folosit, dar si in functie de domeniul de activitate al afacerii respective.

Astfel, putem identifica mai multe tipuri de fisete, luand in calcul considerentele de mai sus:

  • destinate arhivarii dosarelor, actelor si bibliorafturilor;
  • destinate depozitarii aparatelor, echipamentelor sau sculelor;
  • adaptate depozitarii de substante periculoase/toxice, prin vopsea ignifuga si/sau materiale termorezistente;
  • destinate depozitarii in siguranta a instrumentelor medicale si medicamentelor;
  • cu 1-2 usi si polite suplimentare;
  • cu 1-2 rafturi, 5-10 rafturi sau cu seif/caseta.

De fiecare data cand este necesar sa arhivezi, sa clasifici sau sa organizezi anumite documente, un fiset metalic reprezinta cea mai buna varianta. Data fiind proiectarea inteligenta a spatiului interior, precum si durabilitatea tablei de otel de cea mai buna calitate, ai garantata folosirea lui pe parcursul a multor ani de acum incolo.

Daca luam in calcul utilitatea si rezistenta in timp, putem observa cum un fiset metalic reprezinta o investitie foarte buna, care se amortizeaza intr-un timp relativ scurt de la achizitionare, in comparatie cu durata de viata.

De obicei, pretul pentru un fiset metalic este in jurul valorii de 500 de lei, insa, pentru modele mai mari sau cu mai multe extra functii, poate ajunge la 1000 de lei.

De aceea, pentru a beneficia de cele mai avantajoase preturi la mobilierul de birou, intra pe Viamond.ro si alege din modelele variate, dintre care putem enumera:

FISET METALIC CU 4 RAFTURI AP100 1000x400x1800 mm (LxlxH), 40 kg/polita, Italia

Acesta dispune de structura de rezistenta, realizata din tabla de otel profilata, de cea mai buna calitate, grosime de 0,6 mm, usa dublu ranforsata, dotata cu fante de aerisire si balamale interne antiefractie, vopsea acrilica ignifuga cu rezistenta ridicata la coroziune si 4 rafturi, reglabile pe inaltime - este la reducere pe site-ul Viamond.ro.

FISET METALIC CU 1 RAFT 900x400x900 mm (LxlxH), 35 kg/polita, model 3, ECO+

Proiectat pentru o utilizare atat comerciala, cat si industriala, acest fiset este fabricat din tabla calitatea I sudata, cu o grosime de 0,7 mm si vopsit in camp electrostatic folosind vopsea ignifuga.

FISET METALIC CU 3 RAFTURI SI CASETA 900x400x1800 cm, 40 kg/polita, PLUS

Pentru utilizare comerciala si industriala, prevazut cu 3 polite reglabile pe inaltime, seif metalic prevazut cu cheie, fabricat din tabla cu o grosime de 0,7 mm, vopsit in camp electrostatic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
#fiset metalic, #organziare acte firma , #Firme Romania