Cadourile personalizate, un mod perfect de a-ti rasplati angajatii si de a atrage clientii

Miercuri, 26 August 2015, ora 16:35
3320 citiri
Cadourile personalizate, un mod perfect de a-ti rasplati angajatii si de a atrage clientii

Intretinerea unei afaceri nu este un lucru usor, nici atunci cand lucrezi cu proprii angajati si mai ales atunci cand trebuie sa interactionezi cu clientii. Insa pe fiecare dintre acestia trebuie sa stii sa ii mentii aproape. In acest sens tot mai multe companii aleg sa le ofere acestora mici atentii, cadouri mai mult simbolice prin care isi arata recunostinta si bucuria de a lucra alaturi de ei.

Se poate face acest lucru prin oferirea de cadouri personalizate care, fie demonstreaza apartenenta la o companie si la colectivul acesteia, fie intaresc relatia cu cei care apeleaza la serviciile oferite. In plus, toate acestea au si rolul de a creste reputatia companiei, asa ca totul se poate transforma in mentinerea angajatilor pe un termen mai lung si atragerea de noi clienti prin recomandare.

Si nici nu este greu sa reusesti o asemenea performanta, avand la dispozitie o gama foarte variata de obiecte promotionale din care poti alege. Practic, orice obiect uzual se poate transforma in unul cu o insemnatate speciala daca apelezi la o firma specializata, precum Promovision.

Alege cadouri corporate pentru angajatii tai

Astfel de produse ajuta angajatii sa se simta mandri de cultura organizationala din care fac parte, deoarece ele pot contribui la sporirea multumirii fata de locul de munca. Si chiar daca pana la urma valoarea lor este una simbolica, ele tot reprezinta apreciere din partea angajatorului.

Ar fi bine ca obiectele promotionale care sunt oferite angajatilor sa fie unele de o mai buna calitate, ele fiind dovada ca acestia si-a facut treaba in mod eficient. Asadar, un cadou corporate personalizat nu poate sa dea niciodata gres.

Acestea sunt obiecte utile, precum portofele, brelocuri de chei, umbrele, agende si multe altele, toate inscriptionate cu sigla firmei. Cu toate acestea, nu orice exemplu banal si de slaba calitate este unul bun. Ele trebuie sa arate respectul pe care firma il ofera angajatilor si aprecierea fata de acestia, astfel materialele folosite trebuie sa fie de cea mai buna calitate. La Promovision poti gasi obiecte din piele sau imitatie de cea mai buna calitate, rezistente, elegante si care sa atraga privirile, obiecte pe care le poti personaliza prin inscriptionare asa cum iti doresti.

Mentine-ti conexiunile de afaceri prin cadouri personalizate

Astfel de cadouri corporate pot sa fie oferite si clientilor fideli sau celor cu care realizati afaceri foarte importante, tot ca semn de apreciere si respect pentru acestia. Vor fi apreciate atat produsele utile de sezon, cat si produse office precum agende sau genti din piele, seturi de birou sau seturi de vin.

Cat de usor este sa iti multumesti clientii?

Atunci cand esti reprezentantul unei firme care lucreaza cu zeci, daca nu chiar sute de clienti, este destul de clar ca nu vei putea sa le oferi fiecaruia cadouri de valoare mare, dar poti foarte bine sa folosesti variante mai accesibile, dar utila si de efect, asa cum sunt pixurile personalizate, calendarele, mouse pads-uri, stick-uri de memorie sau port card-uri.

In mod cert ele reprezinta posibilitatea accesibila de a transmite un mesaj catre persoanele care apeleaza la serviciile firmei tale, dar si de apromova brandul, acestea ajungand la un umar mai mare de clienti. Oferirea de pixuri personalizate, un gest atat de des intalnit in acest moment, poate sa nu para foarte mult la prima vedere, dar va fi apreciat mai ales datorita utilitatii.

La Promovision poti sa inscriptionezi si sa personalizezi o gama foarte larga de materiale promotionale, o oferta deosebita regasindu-se la pixuri personalizate.

Asadar, nu este greu sa reusesti sa mentii un colectiv unit si mandru ca lucreaza in locul in care o face si nici sa oferi mici atentii fiecarui client cu care interactionezi. Mai mult decat atat, astfel de gesturi, de a oferi cadouri corporate sau lucruri mai mici, precum pixuri personalizate, poate sa atraga si antentia altora asupra firmei tale.

La Promovision oferta de obiecte promotionale este extrem de atractiva, preturile fiind competitive, iar rezultatele oferite sunt menite sa ofere companiei tale un plus de atractivitate pe piata.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#obiecte promotionale, #cadouri personalizate, #oferta cadouri, #cadouri corporate, #pixuri personalizate , #Firme Romania