Daca vrei sa stii ce nu ai in biroul tau

Marti, 02 Aprilie 2019, ora 12:39
1173 citiri
Daca vrei sa stii ce nu ai in biroul tau

Crezi ca ai tot ce e necesar pentru biroul tau si crezi ca ai reusit. Vrei chiar ca numele tau sa fie sinonim cu solutia pentru biroul propriu!

Daca te uiti mai atent poate nu ai reusit asa de mult. Poate ca iti lipseste ceva. Mai ales in cazul in care vrei sa ai ceva special pentru sala ta de sedinte.

Poate ca te gandesti la faptul ca unele birouri sunt curajoase, au hamace colorate si uneori chiar covoare. Dar nu aceasta e ideea, desi da, iti lipseste ceva.

Cum ar fi un flipchart - acel accesoriu folosit pentru diverse prezentari si expuneri de probleme. Sau pentru sau planuri de afaceri. E de mici dimensiuni, alcatuit dintr-o tabla sustinuta de trei sau patru picioare. Teoretic ceva simplu.

Lucrurile mari pornesc de la lucrurile "mici"

Primul flipchart dateaza din 8 mai 1913. Istoria nu s-a oprit nici in cazul unui asemenea element important al biroului tau. Acum poate fi mobil, portabil sau fix, construit in mare parte din metal, ba chiar din sticla.

Ai o intalnire care necesita un format mai restrans? De tip masa rotunda? Gata si in acest caz ai ce iti trebuie.

E adevarat ca, in timp ce evolueaza omenirea, cu atat birourile vor fi mai complexe, mai bine adaptate diverselor tipuri de activitati, mai personalizate. Dar lucrurile mari pornesc de la lucrurile "mici".

Si, in cele din urma, cat de operativ esti in ceea ce priveste dotarea biroului tau dovedeste ce fel de persoana esti. Caci, asa cum spunea Sam Gosling, un cercetator al personalitatii umane de la Universitatea din Texas, "psihicul omului este reflectat in mediul care il inconjoara".

Suportul din spatele continutului pe care-l transmiti

Dupa cum bine stii este foarte important in principal suportul din spatele continutului pe care-l transmiti.

Slide-uri, clip-uri, flipchart-uri sau chiar table magnetice. Sau table magnetice avantajoase, care te pot ajuta mult in alegerea si livrarea mesajului, deoarece partea vizuala conteaza pentru tine.

Cand tii o prezentare vrei ca publicul tau nu doar sa fie foarte atent la tot ce ai de zis.

Vrei energie si entuziasm din partea celor care te asculta, care se uita la tine, din partea celor carora le dai indicatii, sau a celor carora le expui idei. Dar tot tu esti acela care trebuie sa prezinti cu entuziasm si energie.

Esti in fata unor oameni si ai ceva foarte interesant de zis, iar aceste lucruri se pot face mai usor sim ai relaxant cu ajutorul unui flipchart.

Daca mai folosesti si cuvinte care transmit energie atunci toata lumea o sa te aprecieze. Si o sa fii mult mai vizibil.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#flipchart birou, #Tabla magnetica, #birotica , #Firme Romania