De ce oamenii prefera serviciile funerare fata de cele clasice

Marti, 19 Februarie 2019, ora 12:42
1183 citiri
De ce oamenii prefera serviciile funerare fata de cele clasice

Companiile funerare reprezinta nu doar un serviciu modern adaptat la nevoile societatii, ci si o necesitate, de vreme ce legea din tara noastra nu mai permite desfasurarea ritualurilor de inmormantare asa cum se intampla in urma cu 20 de ani.

Din fericire insa, la o simpla cautare pe internet sau in cartea de telefoane, avem acces nelimitat la servicii funerare sector 1 sau in oricare alta zona a tarii ne aflam. In acest fel economisim si timp si bani, in egala masura, si beneficiem de experienta unui personal specializat in domeniu, capabil sa ne ofere cel mai bun raport calitate-pret.

Daca in zonele urbane acest tip de servicii au luat avant de mai bine de un deceniu, asistam astazi la o dezvoltare masiva a lor si in zonele rurale, acolo unde oamenii sunt mai reticenti la desprinderea de traditii.

Indiferent ca discutam de servicii funerare sector 2 al capitalei sau de un mic orasel din provincie, majoritatea serviciilor funerare fac insa tot posibilul sa pastreze specificul zonei si de aceea tot mai multe dintre ele includ si servicii mai putin obisnuite pana acum, de tipul pomenilor premergatoare inmormantarii, sau al obtinerii documentelor de deces sau ajutorului de inmormantare oferit de stat.

In acest fel, prin simplificarea demersurilor care trebuie intreprinse de familie, serviciile funerare au inceput sa castige tot mai mult teren in fata inmormantarilor clasice, care presupun un efort imens, atat fizic cat si psihic, emotional si financiar.

Desigur, este important sa mentionam si faptul ca, in multe parti ale tarii, de exemplu servicii funerare sector 3, inmormantarile clasice, in care priveghiul are loc in casa decedatului, nu mai sunt demult o optiune viabila, iar serviciile funerare, chiar in forma cea mai de baza care este oferita, raman singura solutie la care putem apela.

Din fericire, concurenta tot mai mare de pe piata de profil a dus si la aparitia ofertelor care mai de care mai avantajoase si incomparabil mai bune decat daca optam pentru organizarea clasica a ceremoniei funerare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#servicii funerare , #Firme Romania