De ce sa folositi sistemele de stingere a incendiilor

Miercuri, 14 Decembrie 2016, ora 11:44
1988 citiri
De ce sa folositi sistemele de stingere a incendiilor

Sistemele de stingere a incendiilor sunt eficiente in cazul producerii unui incendiu si pot tine in frau flacarile violente pana la sosirea pompierilor. Totusi, exista unele sisteme de stingere a incendiilor diferite si actualizate pentru diferite spatii si locuinte. Un astfel de exemplu ar putea fi sistemele de stingere a incendiilor uscate.

Sistemele sprinklere uscate sunt similare sistemelor de preactiune, care preintampina scurgerile de apa accidentale, deoarece utilizeaza aer sub presiune care va iesi inaintea apei. Acest lucru poate detemina o intarziere de pana la un minut a apei.

Sistemul de stingere a incendiilor uscat va emite un jet de aer in momentul in care sesizeaza miros de fum, iar ulterior, dupa o intarziere programata, va lansa si o perdea de apa. Acest tip de sistem uscat are la baza un principiu simplu, cel al sigurantei.

Aceasta varianta este recomandata incintelor unde sunt depozitate obiecte scumpe care nu trebuie deteriorate de apa. Functioneaza foarte bine in astfel de situatii si are o marja de eroare foarte mica.

Este un sistem recomanda in principal bibliotecilor, centrelor de date, arhivelor, etc.

Acest tip de sistem este ideal pentru cladirile in care se afla temperaturi scazute, astfel incat conductele sa nu inghete.

Sistemul de stingere a incendiilor cu aer uscat pulverizeaza apa in cazul izbucnirii unui incendiu cu ajutorul unui instrument de deschidere rapida care accelereaza fluxul de apa.

Depozitele de materiale aflate in nordul Europei utilizeaza astfel de sisteme in incendii si s-au dovedit foarte bune in lupta contra focului.

Pe de alta parte, sistemul de pulverizare umed, este putin mai complex, in sensul ca stropitorile au apa in ele si sunt gata de actiune la sesizarea oricarui miros de fum. Acest lucru permite o reactie foarte rapida in cazul izbucnirii unui incendiu si este ideal pentru utilizarea in cladirile de birouri aflate la etajele superioare. Acest tip de aspersoare contra incendiului au costuri de intretinere foarte mici, iar eficienta este sporita.

Profesionistii de la http://www.stingereincendiu.ro au in oferta sprinklere la pret foarte avantajos. Specialistii in protectia civila recomanda montarea acestor tipuri de sisteme de stingere a incediilor chiar si in locuintele personale pentru ca pot tine la distanta diferite probleme.

Sistemele de stingere a incendiilor s-au dovedit de-a lungul timpului foarte eficiente si au reusit sa salveze multe vieti dar si multe locuinte de la pagube insemnate, lucur care este de un real folos in vietile fiecaruia dintre noi.

Reprezentant Instal Montaj Fire Solutions SRL Daniel Catalin Ionita - Consultant Sisteme Antiincendiu

Pentru ofertare va rugam sa o contactati pe doamna Catalina Badila - Director Comercial

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
#stingere incendii, #sistem PSI, #instalatii antiincendiu cladiri , #Firme Romania