Matricia Solutions pluseaza cu OnBase pe piata financiara

Luni, 14 Decembrie 2015, ora 17:33
1589 citiri
Matricia Solutions pluseaza cu OnBase pe piata financiara
Foto: Matricia Solutions

Piata financiara din Romania se bucura de o exclusivitate venita din partea unei companii cu o experienta de sapte ani pe piata romaneasca. Este vorba de OnBase ECM, solutia de management de documente si fluxuri electronice de lucru furnizata de Matricia Solutions, in calitate de partener unic pentru Romania - "master reseller" al companiei care o produce, Hyland Software (USA).

Compania Matricia Solutions a pornit, in anul 2008, pe un drum atipic business-ului romanesc: cu o echipa care s-a dorit a fi deja specializata pe nisa de care se ocupa si cu furnizarea unui produs unic, atunci cand cererea pentru acesta era inca limitata.

OnBase este un concept salvator, se poate spune, pentru companiile romanesti si nu numai. Acesta implica servicii complete ECM (enterprise content management). Cu alte cuvinte, documentele sau fluxurile de lucru sunt transferate de pe suport hartie intr-un mediu electronic proces denumit arhivare electronica de documente, procesate si optimizate de catre OnBase. Acesta ofera acces rapid la documente din interfata oricarei aplicatii, produce rapoarte despre modul de functionare a proceselor in organizatie, asa incat sa se elimine sincopele si consumul inutil de resurse - practic, sa se poata face "mai mult cu mai putin".

Matricia are ca parteneriate, pe piata romaneasca, nume grele precum Hyland Software, dar si Microsoft (cu Microsoft Dynamics CRM si Dynamics AX, dar si Microsoft Sharepoint) si Epicor (cu iScala ERP). Peste 70 de clienti au avut incredere in Matricia, motiv pentru care compania se dezvolta constant.

Facturile, contractele, email-urile sunt documente ce pot fi vitale pentru o companie, si a caror accesibilitate, in conditii de siguranta, ar trebui sa fie un obiectiv important pentru orice companie.

Solutiile OnBase sunt personalizate. Astfel, fiecare client are un proiect propriu, tratat cu atentie si seriozitate. De aceea, in portofoliul Matricia se afla atat firme private, cat si institutii din sectorul public.

Compania din umbra produsului

Surprinzatoare la Matricia nu sunt doar serviciile oferite, ci si profilurile companiei si ale angajatilor. Matricia iese din tiparul organizatiilor specializate in servicii "de calculatoare". Intr-un mediu care incurajeaza responsabilitatea individuala si dezvoltarea oamenilor, fiecare angajat este motivat sa isi imbunatateasca potentialul, dar si sa contribuie la cel al colegilor.

Potrivit lui Horia Negulescu, director la Matricia, se incurajeaza "colaborarea si motivarea. Oamenii trebuie sa simta ca fac parte dintr-o echipa care ii ajuta, dar in acelasi timp, au puterea de a lua decizii autonome in ceea ce priveste munca lor."

Prin aceasta abordare, Matricia ofera pietei romanesti siguranta si profesionalism, intr-o colaborare de tip parteneriat cu fiecare client care isi face loc in portofoliul companiei.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#OnBase ECM, #solutie management documente , #Firme Romania